Natural Vitale feketeköménymag őrlemény 250 g

Natural Vitale feketeköménymag őrlemény 250 g

Nincs raktáron

Nigella Sativa növénymagok gyógyító tulajdonságait már évezredek óra ismeri az emberiség. Ázsiában, a Közel-Keleten, Afrikában évszázadokon át gyógyszerként használták. A légzőrendszer, a gyomor, a vese, máj betegségeit kezelték vele, a keringési és az immunrendszer megerősítésére használták, továbbá általános gyengeség, gyulladások, bőrproblémák, női panaszok, megfázás és fejfájás ellen használták.

Kosárba
EAN kód:5999886411282
Márka:Natural Vitale
Kiszerelés:250 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natural Vitale feketeköménymag őrlemény 250 g Részletes leírás

Nigella Sativa növénymagok gyógyító tulajdonságait már évezredek óra ismeri az emberiség. Ázsiában, a Közel-Keleten, Afrikában évszázadokon át gyógyszerként használták. A légzőrendszer, a gyomor, a vese, máj betegségeit kezelték vele, a keringési és az immunrendszer megerősítésére használták, továbbá általános gyengeség, gyulladások, bőrproblémák, női panaszok, megfázás és fejfájás ellen használták. A feketekömény hatásosnak bizonyult vízhajtó szerként és puffadás gátlóként is.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.