AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Beddy Bear Boci, Helga, Melegíthető plüssboci

Márka: Beddy Bear
KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 1 db
Ezt a terméket jelenleg 8 vásárló nézi.
4260101892348
Aktuális ár:
7 470 Ft
Egységár:
7 470,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
100% természetes gabonamagvakkal és levendulával töltve, a mikrohullámú sütőben 2 percig történő melegítés után akár 2 órán át kellemes, természetes meleget áraszt, a levendula nyugtatólag hat és ellazít.

Hagyományos sütőben is felmelegíthető.

Alkalmas izom-, ízületi és hasi fájdalmak enyhítésére, vagy egyszerűen csak odabújásra, melegítésre, lazításra.

Használata ágymelegítő palack helyettesítésére:
Kellemes melegének és nyugtató hatású levendula-illatának köszönhetően ez a természetes meleget és jó közérzetet adó termék kiválóan alkalmas a hagyományos ágymelegítő palackok helyettesítésére. Használata egyszerűbb, gyorsabb, és mindenekelőtt biztonságosabb, hiszen egyáltalán nincs szükség a forró vízzel való feltöltésre, amely nemcsak körülményes, de égésveszéllyel is jár. A termék kiválóan alkalmas továbbá az elektromos ágymelegítő helyettesítésére is, mivel nem hoz létre a test körül elektromágneses mezőt (E-szmog).

Használata hűtésre:
A termék biztonságos felépítése lehetővé teszi, hogy a mélyhűtőben lehűtve, mintegy jeges borogatásként, hűtésre használjuk. Ehhez csomagolja a Beddy Bear terméket fóliatasakba (az átnedvesedés elkerülése végett), és helyezze egyszerűen a mélyhűtőbe. Ezt követően kiválóan használható hideg borogatás gyanánt dagadt, duzzadt testrészek és rándulások kezelésére.
Tudnivalók
Gyakran ismételt kérdések

Csecsemőknek ajánlhatók ezek a termékek?
Igen, ezek a termékek teljesen biztonságosak. Angliában gyártják őket, az összetevők minősége (mikrohullám- és hőálló anyagok) valamint a gyártás folyamata teljes összhangban van az EU vonatkozó jogszabályaival. Ezért ezek a termékek megfelelő hőforrást biztosítanak a 36 hónaposnál fiatalabb csecsemőknek is.

Hogyan tisztíthatók ezek a termékek? (Beddy Bear, Slippies)
A termékek mosógépben nem moshatók, mivel a gabonamagvakat nem érheti víz. A felületi szennyeződéseket nedves ruhával lehet eltávolítani. A mikrosütőben történő melegítés során a felületen megtelepedő mikroszkopikus szennyező anyagok (gombák) teljes mértékben elpusztulnak, a játék steril lesz.

Meddig maradnak illatosak ezek a termékek, hogyan lehet felfrissíteni az illatukat?
A növényi összetevőknek (levendula, menta) köszönhető illat intenzitása jónéhány hónapig nem csökken, azután fokozatosan tűnik el. Fel lehet frissíteni az illatot, ha néhány csepp illóolajat (levendula vagy menta) csepegtetünk a termékre, melyet a gabonamagvak magukba szívnak.

Mennyi ideig tartják meg a meleget ezek a termékek?
Mikrohullámú sütőben 800 watton történő melegítés esetén 90 másodpercig kell melegíteni a terméket. Ezt követően majdnem 2 órán keresztül megtartja a meleget és látja el melegítő funkcióját.

Milyen fajta gabonamagvak vannak a termékekben?
A termékekben tisztított köles található. A kölest az aratás után portalanítják, megtisztítják és megszűrik. Ezután a magvakat hőkezelésnek vetik alá, hogy a nedvességtartalmát minél jobban lecsökkentsék.

Melegíthetők a termékek más eszközzel a mikrohullámú sütőn kívül?
A termékek melegíthetők például radiátoron vagy hagyományos sütőben is. Hagyományos sütőben történő melegítéshez melegítsük elő a sütőt, majd helyezzük rá a terméket egy tányérra vagy sütőpapírra és hagyjuk melegedni 10 percig. A grill-funkciót ne alkalmazzuk. Hagyjuk szobahőmérsékletre hűlni a terméket mielőtt újra felmelegítjük.

Figyelem!
Az első néhány melegítés során a termék párát bocsát ki, ami minimális nedvesség formájában kicsapódik. A későbbiekben ez a jelenség teljes mértékben megszűnik.