AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Afterparty Prevent másnaposság ellen

Márka: Magister Doskar
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 6 db
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
LOG-002295-01
Aktuális ár:
1 130 Ft
Egységár:
188,33 Ft / db
MOST INGYEN VISSZÜK! ÉRTÉKHATÁRTÓL FÜGGETLENÜL,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A tabletta összetevői elősegítik az alkoholfogyasztáskor keletkezett káros anyagcsere termékek lebomlását a szervezetben, ezzel megelőzhető a másnaposság! Az optimális hatás elérésnek érdekében a kapszulákat sok vízzel, lefekvés előtt kell bevenni. A tabletta teljes hatását kb. 6 óra alatt fejti ki.

Hogyan működik

Az Afterparty Prevent és az Afterparty Woman étrend-kiegészítő tabletták meggátolják a másnaposság kialakulását, mert meggyorsítják a szervezet megtisztulását az alkohol toxikus bomlástermékeitől.
Mivel a tabletták minden aktív alkotórésze olyan, amely már eleve megtalálható az élő szervezetben, alkalmazásuk biztonságos. Más szóval, az alkohol másnaposságot okozó bomlástermékeinek további lebontását a szervezetben a tudomány Krebs-ciklusként ismeri. Az ebben résztvevő természetes molekulák a tablettáknak köszönhetően feldúsulnak a szervezetben, így a toxikus bomlástermékek gyorsabban lebomlanak, mint az ilyen "segítség" nélkül.
Tudnivalók
Az alkohol fogyasztásakor az bejut a sejtekbe, lebomlik, és acetaldehid keletkezik. Ez a következő reakció szerint történik: CH3CH2OH + NAD + = CH3CHO + NADN + H + Az acetaldehid, mint ismeretes, rendkívül toxikus vegyület, melyről úgy tartják, hogy a legtöbb alkohol okozta betegségért felelős.
Az aldehid-dehidrogenáz 2 (ALDH2) az acetaldehidet aztán ecetsavvá alakítja, mely utóbbi már nem toxikus, és a szervezet képes belőle közvetlenül energiát nyerni, miközben vízzé és széndioxiddá bomlik. A szervezet azonban csak egy bizonyos mennyiségű acetaldehidet tud lebontani adott idő alatt, tekintet nélkül az elfogyasztott alkohol mennyiségére. Ebből következően az alkoholfogyasztás gyakori eredménye a fölös mennyiségű acetaldehid felgyülemlése, mely belép a véráramba, és komolyan károsítja az életfontosságú szerveket és a szervezet funkcióit.
Az Afterparty Prevent és Afterparty Woman tabletták kiegyensúlyozzák az alkohol metabolizmusát azáltal, hogy lassítják az etanol acetaldehiddé való oxidációját. Ezáltal egyrészt kevesebb acetaldehid keletkezik, másrészt gyorsítják az acetaldehid esetsavvá történő lebomlását.
Az első feladatot, tehát az etanol acetaldehiddé való oxidációját a készítmény összetételébe bevett dextróz (glükóz) végzi el. A dextróz gyorsan oxidálódik a májsejtek citoszoljában ugyanazon a citoszol-NAD "pool"-keretében, amelyben az etanol acetaldehiddé alakul. Ezáltal a citoszolban a fenti reakcióhoz szükséges NAD-ból hiány alakul ki, amely a reakció egyensúlyt az élettanilag kedvezőbb irányba tolja.
A niacidra (B3 vitamin) a NAD szintéziséhez van szükség.
Az acetaldehid ecetsavvá és az ecetsavnak széndioxiddá és vízzé való lebontásának meggyorsítása, illetve a mitochondriumok energiával való ellátása a szubsztrátok, a borostyánkősav és a fumársav által valósul meg, melyek aktiválják a trikarboxilsavak második félciklusát. A borostyánkősavból származó szukcinát szubsztrát, amely független a NADN-dehidrogenáztól, megakadályozza, hogy az acetaldehid hipoxiát okozzon, mely amúgy gyakran megtörténik az oxidálatlan metabolitok kumulációjának eredményeként, mely abból adódik, hogy akadályozódik NADN oxidációja a sejt légzésláncában.
Az L-glutamin azért szerepel az összetételben, mert gyorsítja a mitochondrium - citoszol maleát - aszpartát irányú reakciót, melynek kulcsszerepe van az acetaldehid ártalmatlanná tételében. Az L-glutamin felgyorsítja a szukcinát oxidációt is, azáltal, hogy blokkolja szukcinát-dehidrogenáz hatását, amely gátolja az oxálecetsav - ecetsav átalakulást. A Krebs-ciklusban az L-glutamin egy gyors oxidációs folyamat során alpha-ketoglutaráttá alakul. Végezetül pedig az L-glutamin megfelelő koncentrációban kedvező hatással van a glutamát- és a GAMC-szinopszisokra az agyban: javítja az alkoholmérgezés következtében előállott koordinációt, segít a gátlás alá került folyamatok felszabadításában.
Az aszkorbinsav szerepe az összetételben a központi idegrendszer antioxidáns rendszereinek, a májnak és hormonoaktív szövetek aktíválása, amelyeket az hipoxia és az acetaldehid érint hatásaival, valamint az anti-sztressz hormonokat előállító mellékvesekéreg működésének támogatása.
Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! Gyermekeknek és véralvadásgátló gyógyszert szedők számára a készítmény fogyasztása nem ajánlott. A ginseng fogyasztása terhes és szoptatós anyáknak, valamint magas vérnyomásban szenvedőknek nem ajánlott