AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

be! Fresh 'n' Focused energiavíz

Márka: inaktiv
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 500 ml
Ezt a terméket jelenleg 1 vásárló nézi.
5999883729052
Aktuális ár:
310 Ft
Egységár:
0,62 Ft / ml
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Egy igazán üdítő ital, mely egyesíti a természetes ásványvíz frissítő hatását az energiaital élénkítő erejével: nagyon enyhén szénsavas természetes ásványvíz, koffeinnel és taurinnal, alacsony cukor tartalommal, jóleső citrom & lime ízesítéssel. Szomjoltó hatása és íz élménye olyan, mint egy kellemes ízesített ásványvízé, taurin és koffein tartalma pedig megegyezik egy átlagos, 0,25ml-es, dobozos energiaitaléval. 100% energia, 0% tutti frutti! Frissít. Hidratál. Energizál.

A funkcionális italok új fejezetet nyitnak az üdítők piacán, megreformálva italfogyasztási szokásainkat. A szomjoltáson és az íz nyújtotta élvezeten túl most már abban is segítenek, ha konkrét előnyökre, extra hatásokra vágyunk éppen (például energizálás, egészséges emésztés elősegítése). A be! márkájú funkcionális italok magyarországi fejlesztési munka eredményei, a gyártásuk is itthon történik.

Taurin:
A taurin természetes úton termelődik testünkben. Előfordul például a tojásban, a halban, a húsban és a tejben.
Szerepet játszik egyes szövetek (mint pl. a szívizom) normális működésében. Fokozza a szőlőcukor sejtekbe történő áramlását, ezáltal növelve a fizikai teljesítőképességet, és csökkentve a vércukorszintet. Az izmok tartós terhelése csökkenti azok taurin szintjét, ami az izomgörcs egyik kiváltó oka.
Méregtelenítő és antioxidáló hatással is rendelkezik.

Koffein:
Izgatja a központi idegrendszert (különösen az agykérget), így növeli az éberséget, a koncentrációs képességet, elősegíti a gyorsabb és tisztább gondolkodást. Növeli a szellemi teljesítőképességet, csökkenti a fáradtságot, az álmosságot, fokozza a szívműködést és az izmok teljesítményét.