Csala Varázs teakeverék

Csala Varázs teakeverék

Raktáron

A Csala Varázs tea egyedülálló módon egyesíti a méregtelenítő, anyagcsere fokozó gyógynövények és az immunerősítő gyógynövények hatását. A Csala Varázs tea fogyasztásával elkerülheti a fogyókúrák gyakori kísérő jelenségeit a fáradékonyságot, rosszkedvet, levertséget.

2 452 Ft
egységár: 20,43 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999511551147
Márka:Csala Varázs
Kiszerelés:120 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Csala Varázs teakeverék Részletes leírás

A Csala Varázs tea egyedülálló módon egyesíti a méregtelenítő, anyagcsere fokozó gyógynövények és az immunerősítő gyógynövények hatását.
A Csala Varázs tea fogyasztásával elkerülheti a fogyókúrák gyakori kísérő jelenségeit a fáradékonyságot, rosszkedvet, levertséget.

Hatékonyan, jókedvűen és egészségesen szabadulhat meg a felesleges kilóktól!

A Csala Varázs tea hatását Ön is hamarosan saját magán tapasztalhatja. Rendszeres, napi fogyasztása esetén, akár 1-2 kiló testsúly csökkenés érhető el egy hét alatt.
Figyelem! A fogyási folyamat megindulása egyéntől függ van, aki már az első héten érzékeli a változást, van, aki később. A kitartás azonban meghozza a várt eredményt. Elégedett fogyasztóink tapasztalata szerint, a havi kúra után akár 3-4 kilóval is kevesebb lehet.

A Csala Varázs teakeverék hatása:

• Fokozza az emésztőrendszer kiürülését, garantált a rendszeres, jó állagú széklet.
• Görcsoldó, puffadás gátló, csökkenti a belek gázosodását.
• Enyhén vizelethajtó.
• Immunstimuláló, növeli a szervezet betegségekkel szembeni ellenálló képességét.
• A méregtelenítés hatására tisztul a bélrendszer, a bőr és a haj megszépül, bizonyos izületi betegségek tünetei javulnak, vagy elmúlnak, a fáradékonyság elillan.

Fontos - mint minden méregtelenítő kúra alkalmával - a megfelelő mennyiségű (legalább napi 2-3 liter) folyadékpótlás!
Az étrendbe iktatott zöldség -és gyümölcsfogyasztás fokozza a Csala Varázs tea hatékonyságát, vitamintartalmuknál fogva erősítik a szervezet ellenálló képességét, rosttartalmuk elősegíti a salakanyagok eltávolítását, hozzájárulnak a lágy széklet kialakulásához.

Ajánlott kúraszerű adagolás:
Napi 1-2 csésze tea, amit étkezés(ek) előtt javasolt fogyasztani. A kúrát egy hónap után abba kell hagyni, majd egy hét kihagyást követően folytatható.

Elkészítése:
1 evőkanál (3-4g) teát 3 dl vízzel forrázon le, majd hagyja állni 15 percig. Ezután szűrje le. Melegen vagy hidegen, lehetőleg édesítés nélkül fogyassza.

Ne fogyassza a teát, ha ismeretlen eredetű alhasi fájdalma, bélgyulladása vagy bélelzáródása van. Terhesség és szoptatás alatt a teakészítmény alkalmazása nem javasolt!

Csala Varázs teakeverék Terméktulajdonságok

Kulcsszó:tea,csala varázs,csala,fogyás,fogyókúra,gyógytea

Csala Varázs teakeverék Összetevők

Kutyabenge, bíbor kasvirág, szenna, lenmag, csipkehús, máriatövismag, hibiszkusz, borsmentalevél, bodzavirág, zöldtea, kukoricabajusz, katángkórófű, sédkenderfű, aranyvesszőfű.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 03. 31.

  Hatásos

Anonim Felhasználó2018. 03. 31.

  Hatásos

Anonim Felhasználó2015. 10. 09.

  még nem használtam,nincs bizalmam hozzá mert a doboz nem a régi megjelenésű,nem olyan mint a képen