Netamin astaxanthin kapszula természetes e-vitaminnal 30 db

Raktáron

Két erős antioxidáns egy apró kapszulában! Astaxanthin, amelyet sokatmondóan az „antioxidánsok királyának” is neveznek1 természetes E-vitaminnal kombinálva! Az astaxanthin egy természetben előforduló karotinoid, amelyet Netamin Astaxanthin kapszulához a Haematococcus pluvialis nevű mikroalgából nyernek ki, azaz a kapszula is természetes formában tartalmazza a hatóanyagot.

5 233 Ft
egységár: 174,43 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999885110971
Márka:Netamin
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Netamin astaxanthin kapszula természetes e-vitaminnal 30 db Részletes leírás

Két erős antioxidáns egy apró kapszulában!

Astaxanthin, amelyet sokatmondóan az „antioxidánsok királyának” is neveznek1 természetes E-vitaminnal kombinálva!

Az astaxanthin egy természetben előforduló karotinoid, amelyet Netamin Astaxanthin kapszulához a Haematococcus pluvialis nevű mikroalgából nyernek ki, azaz a kapszula is természetes formában tartalmazza a hatóanyagot. Az astaxanthint tartják a modern kor egyik legerősebb, leghatékonyabb antioxidánsának, ezért kutatják folyamatosan szerepét a szív-és érrendszeri betegségek megelőzésében, enyhítésében.

E-vitaminból szintén a természetes formát választottuk: d-alfa-tokoferol (természetes E-vitamin) található kapszuláinkban, a lehető legjobb hasznosulás érdekében. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Kiknek ajánlott a Netamin Astaxanthin kapszula természetes E-vitaminnal?

Azoknak, akik...

- feszült, stresszes időszakot élnek át.
- minden nap erős szellemi és/vagy fizikai megterhelésnek teszik ki magukat.
- aktívan sportolnak, így nagyobb terhelésnek teszik ki szervezetüket.
- tenni szeretnének szívük egészségéért, természetes módszerekkel.

Adagolás:
Felnőtteknek napi 1 lágyzselatin kapszula bő folyadékkal, lehetőleg főétkezés előtt.

Összetevők:
extra szűz olívaolaj, zselatin, Astaxanthin Oleoresin, nedvesítő szer (glicerin), d-alfa-tokoferol, tisztított víz

Figyelmeztetések: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Száraz, hűvös helyen tárolandó! Gyermekek elől el kell zárni! Terhesség, vagy szoptatás alatt, illetve gyógyszerek rendszeres szedése esetén kérje ki kezelőorvosa tanácsát a termék szedéséről.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.