AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Netamin Csukamájolaj Forte 2 + 1 akció

Netamin Csukamájolaj Forte 2 + 1 akció

Márka: Netamin
KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 90 db
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
LOG-006E52-01
Aktuális ár:
2 648 Ft
Egységár:
29,42 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
2+1 AKCIÓ!

Az akciós csomag tartalma:

- 3x30 db Netamin Csukamájolaj Forte lágyzselatin kapszula.


A csukamájolaj az egyik legelső táplálékkiegészítő. Évszázadok óta alkalmazzák számos betegség kezelésére és megelőzésére. A csukamájolaj természetesen gazdag A- és D- vitamin forrás, emellett értékes omega-3 zsírsavakat is tartalmaz. A D-vitamin fontos szerepet játszik a normál anyagcserében, a csontok és fogak egészségének megőrzésében, de minden sejtünk egészséges működéséhez elengedhetetlen. Hiányának számos rákos megbetegedéssel való lehetséges kapcsolatát intenzíven kutatják. Az A-vitamin az immunrendszert és a látást erősíti, a bőr és a nyálkahártyák épségéért is felel. Az omega-3 zsírsavak pedig elősegítik a normális vérnyomás és koleszterinszint megőrzését és az idegrendszerre vannak remek hatással, valamint támogatják a normál zsíranyagcserét.

A csukamájolaj a benne található vitaminok és zsírsavakon felül több rendkívül pozitív élettani hatással is rendelkezik, ezért feltételezhető, hogy az egyes összetevők között létrejövő szinergikus, egymást erősítő együttműködése okozza a csukamájolaj rendkívüli értékét.

A magyar étrend-kiegészítő ipar a hetvenes-nyolcvanas években csupán néhány termékből állt, egyikük volt a kanalas csukamájolaj. Kiemelkedő jó hatása miatt széles körben fogyasztotta szinte mindenki, annak ellenére hogy kanalas bevétele az olaj tipikus íze miatt nem volt olyan kellemes, mint a Netamin Csukamájolaj forte kapszuláé.

Miért érdemes szedni?


A csukamájolaj remek természetes hatásaiból mindenki sokat profitálhat, két irányú felhasználása azonban különösen ajánlott:

- időseknek

Időseknek segít fenntartani az egészséges, rugalmas, mobil ízületeket, csökkenteni a reggeli merevséget az ízületekben. Az omega-3 zsírsavak az idegrendszer normál működésében és a depresszió elkerülésében segíthetnek, az A-vitamin pedig a látás egészségének megőrzésében. A D-vitamin a csontozat épségét segít megőrizni. Az A- és D-vitaminok mindegyike hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

- gyerekeknek

Aki a hetvenes-nyolcvanas években született, azok nagy részébe szinte biztosan belediktáltak időnként egy-egy üveg kanalas csukamájolajat. Nem ok nélkül ajánlották a gyermekorvosok a csukamájolajat. Támogatja a normális növekedést, részt vesz az emberi test roppant bonyolult normál fejlődésében.

Adagolási javaslat:
Felnőtteknek napi 3 alkalommal egy darab lágy zselatin kapszula. A kapszulákat két étkezés között, egyenletesen elosztva vegye be.

Hatóanyag                                       N
api adag tartalmaz (3 kapszula)                RDA
A- vitamin (csukamájolajból)                       1125 mcg                         141,00%
D- vitamin (csukamájolajból)                      10,125 mcg                       203,00%
Csukamájolaj                                             1245 mg                                -
- EPA (eikozapentaénsav) (omega-3 zsírsav)   102 mg                                -
- DPA (dokozahexaénsav) (omega-3 zsírsav)    96 mg                                -
Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!