AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (20) 211 88 88
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Scholl 2 in 1 tyúkszem eltávolító stift

Scholl 2 in 1 tyúkszem eltávolító stift

Márka: Scholl
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 ml
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
5038483999011
Aktuális ár:
3 570 Ft
Egységár:
3 570,00 Ft / ml
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
​A tyúkszem rendkívül hatékony és gyors kezelését teszi lehetővé.
Több tyúkszem kezelésére elegendő.

1 db szett biztonsági körpengével és kezelőfolyadékkal.

Mi a tyúkszem?
A tyúkszem a lábakat érintő leggyakoribb problémák közé tartozik. A tyúkszem úgy alakul ki, hogy a lábat érő nyomás - melyet gyakran a rosszul illeszkedő lábbeli vagy a lábfej formája okoz - hatására a bőr megvastagodik, ennek következtében egy fordított kúp forma (úgynevezett mag) alakul ki, mely bőrbe mélyed.

Megfelelő ez a termék számomra?

A Scholl 2 in 1 tyúkszem eltávolító stift alkalmazható mind a lábujjakon és a talppárnákon kialakuló kemény tyúkszemeknél, mind a lábujjak között megjelenő puha tyúkszemeknél. Használata nem javasolt, ha a tyúkszem vérzik vagy heves fájdalommal jár. Szükség esetén forduljon orvoshoz.

Mik a tünetek?
A tyúkszemek olyan formájúak, mint egy fordított kúp, melynek belső hegye gyakran az idegvégződéseket nyomja, ami fájdalmat és kényelmetlenséget okozhat, kellemetlenné téve a járást. A tyúkszemet sokszor megkeményedett bőr takarja, ami általában kerek formájú és sárgás színű. A tyúkszemeknek két fő fajtája létezik: a kemény tyúkszemek és a puha tyúkszemek, s mindkettő nagyon fájdalmas lehet.
A kemény tyúkszemek általában a lábujjak tetején vagy a talppárnákon alakulnak ki. A puha tyúkszemek a lábujjak között alakulnak ki, ahol a bőr nedves, amitől a tyúkszem bőre gumiszerűnek érződik.

Miben más a Scholl 2 in 1 tyúkszem eltávolító stift?
Az új Scholl 2 in 1 tyúkszem eltávolító stift egyedülálló, rendkívül hatékony és gyors módja a tyúkszemek kezelésének, mivel többször használható és egyszerre több tyúkszem kezelésére is alkalmas.

Elkészítés és felhasználás:
Használat előtt mindenképpen figyelmesen olvassa el az útmutatót!

Hogyan használjam a Scholl 2 in 1 tyúkszem eltávolító stiftet? A használat 2 lépésből áll:
1. lépés: Biztonsági körpenge. Óvatosan reszelje meg a tyúkszem felső rétegét, hogy ezzel enyhítse a súrlódás okozta fájdalmat, és lehetővé tegye, hogy a kezelőfolyadék a tyúkszem mélyére hatolhasson. A reszelőt használja 3 naponta, hogy elősegítse a tyúkszem gyógyulását.
2. lépés: Korszerű kezelőfolyadék. Az applikátor segítségével vigye fel a kezelőfolyadékot, hogy az a hatásos kezelés érdekében felpuhítsa a tyúkszemet. A folyadékot alkalmazza naponta.
Mik az eredmények?
Látható javulás 5 napon belül. A biztonsági körpenge segítségével eltávolíthatjuk a megvastagodott bőrt, ezzel csökkentve a tyúkszemre nehezedő nyomást, mely enyhíti az ezzel járó fájdalmat.

Tárolás:
Száraz helyen, 25°C alatt, közvetlen napfénytől védve tárolandó.

Scholl és cukorbetegség:
Ez a termék nem alkalmas cukorbetegek vagy gyenge vérkeringésű személyek számára.

Figyelmeztetés:
Ne használja repedezett, irritált bőrfelületen. Ha bármilyen kellemetlen érzés vagy irritáció lép fel, azonnal hagyja abba a termék használatát és forduljon orvoshoz. Kizárólag külsőleges használatra. Csak az érintett területen használja, ne alkalmazza egészséges bőrfelületen. Gyermekektől távol tartandó. Terhesség és szoptatás közben ne használja. Szembe ne kerüljön. A kezelés időtartama alatt ne használjon semmilyen más terméket az érintett területen. Gyúlékony, gyújtóforrásoktól távol tartandó. Csak az útmutatás szerint alkalmazza.
Összetevők
Urea
Water
Ethanol
Butylated methacrylated copolymer
Propylene glycol
Vélemények (1)
Összesen 1 értékelés.
(0)
(0)
(1)
(0)
(0)
2016-11-24 09:53:11
Negatívum: Mert nem használ.