Tafedim gyógytea

Tafedim gyógytea

Raktáron

A Tafedim Euphorbia hirta Afrika nélkülözhetetlen természetes gyógyszere. Magyarországon, mint új gyógytermék látott napvilágot a TAFEDIM filteres gyógytea, melyet az Országos Gyógyszerészeti Intézet gyomor-és bélpanaszok kezelésére elfogadott és magyarországi forgalmazásra engedélyezett.

3 250 Ft
egységár: 130,01 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999511571046
Márka:Tafedim
Kiszerelés:25 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Tafedim gyógytea Részletes leírás

A Tafedim Euphorbia hirta Afrika nélkülözhetetlen természetes gyógyszere.

Magyarországon, mint új gyógytermék látott napvilágot a TAFEDIM filteres gyógytea, melyet az Országos Gyógyszerészeti Intézet gyomor-és bélpanaszok kezelésére elfogadott és magyarországi forgalmazásra engedélyezett.

A  Tafedim tea alapanyaga a trópusi országokban vadon termő EUPHORBIA HIRTA,melyet beláthatatlan idők óta alkalmaz a helyi lakosság, mint népgyógyászati szert.

Európa több országában, Ázsiában, Amerikában, Ausztráliában, Afrikában a növény forrázatát a gyomor-és bélpanaszok kezelésén túl lázas megfázások, légúti fertőzések, nemi betegségek, izületi gyulladás, nyirokmirigygyulladás,daganatos betegségek, aranyér, asztma, kigyómarás, rovarcsípés, gombás bőrfertőzések kezelésénél is használják, kutatásokkal is igazolt hatása alapján.

Afrika földje kitermeli a szükséges gyógynövényanyagot.Afrika szegénysége biztosítja azok tisztaságát A Tafedim tea csak Euphorbia hirtát tartalmaz, ennél fogva természetes alapanyagú készítmény , mely magában hordozza a növény minden pozitív tulajdonságát.

A tafedim tea bármerre járunk elsősegély csomagunk része lehet!

Mielőtt elkezdené a gyógyhatású készítményt alkalmazni olvassa el figyelmesen a benne lévő tájékoztatót!

Kiszerelés: 25x1 g.
Nyilvántartási szám: OGYI-580-1995

Tafedim gyógytea Kulcsszó

Tafedim,Euphorbia hirta,gyógytea,nőgyógyászati problémák,gyulladásgátló tea,fájdalomcsillapító tea

Tafedim gyógytea Figyelmeztetés

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) é

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2020. 01. 24.

  Szegit az emésztésben.

Gyuri2019. 04. 10.

  Nagyon jó

Anonim Felhasználó2017. 02. 04.

  jobbnak gondoltam

Anonim Felhasználó2017. 02. 03.

  Évek óta használom, sok problémára kiváló hatású.

Anonim Felhasználó2016. 02. 23.

  Gyomorpanaszokra nagyon jó!

Anonim Felhasználó2016. 02. 18.

  Gyomorpanaszaim enyhültek

Anna2016. 02. 06.

  Edesanyamnak rendeltem, mert a rakkal kuzd es a patikusunk javasolta ezt a teat a kezelesek melle. Szerintem es anyukam szerint is sokat segit .

székely sándorné2016. 01. 30.

  gyorsan és mellékhatások nélkül hat.

Még több mutatása