AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Pille Ankir-B MKC Mikrokristályos tabletta

Pille Ankir-B MKC Mikrokristályos tabletta

Márka: Pille
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 100 db
Ezt a terméket jelenleg 2 vásárló nézi.
4602242004646
Aktuális ár:
6 317 Ft
Egységár:
63,17 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Az MKC élelmi rostok előnyei: csökkenthetik az éhségérzetet, ezzel az elfogyasztott étel mennyiségét, meggyorsíthatják a táplálék áthaladását a gyomor-bél traktuson, elősegíthetik a szervezet megtisztulását a toxikus anyagoktól és a bomlástermékektől.

Az MKC a gyomor-bél traktusban stabil kolloid gélt illetve diszperziót képez.
Részecskéi elnyelik a nedvességet, megduzzadnak, felveszik a bomlási termékeket és toxinokat. Ugyanakkor a fehérjéket és a szervezetnek szükséges tápanyagok összetett molekuláit az MKC részecskéi nem képesek magukban tartani és kivezetni a szervezetből.

Ily módon az MKC fogyasztása nem bontja meg a táplálkozás egyensúlyát. Az élelmi rostok olyan anyagok, amelyek a növények (zöldségek, gyümölcsök, gabona magvak, stb.) sejtfalát alkotják.
Az élelmiszerek tisztítása, feldolgozása miatt csökken az elfogyasztott táplálék rosttartalma, ami egy sor megbetegedést okozhat (az anyagcsere zavarai - elhízás, érelmeszesedés, cukorbetegség, szív- és érrendszeri megbetegedések, a bélrendszer daganatos megbetegedései).

Javasolt adagolás:
felnőtteknek naponta 3 x 3-5 tabletta bevétele az étkezés alatt. A készítményt egy hónapig kell fogyasztani. Megengedett a folyamatos szedés, ebben az esetben 10 napos szünetet kell tartani egyhavi szedés után. (9-15 tabletta 3,8-6,4 g élelmi rostot tartalmaz, ami a napi szükséglet 19-32 %-át teszi ki.)
Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!