Fitodry Körömvirág tea

Fitodry Körömvirág tea

Raktáron

A körömvirág tea pozitív hatásai: kiválóan tisztítja a testet, méregteleníti és védi a májat, hatásos epehólyag-gyulladás esetén, jótékonyan hat a gyomor-, és bélrendszerre. .

740 Ft
egységár: 9,25 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999550222350
Márka:Fitodry
Kiszerelés:80 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Fitodry Körömvirág tea Részletes leírás

A körömvirág tea pozitív hatásai: kiválóan tisztítja a testet, méregteleníti és védi a májat, hatásos epehólyag-gyulladás esetén, jótékonyan hat a gyomor-, és bélrendszerre.

Fitodry Körömvirág tea Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:7
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Z. R.2022. 10. 06.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Porcelánbaba2015. 11. 04.

  Tele van szárított hernyókkal.

Anonim Felhasználó2015. 08. 18.

  Természetes.