AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Dehlvi's Brahmi kapszula

Márka: Dehlvi's
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 90 db
Ezt a terméket jelenleg 2 vásárló nézi.
5999885050024
Aktuális ár:
7 182 Ft
Egységár:
79,80 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Az élet számos területén kiemelten fontos a megfelelő koncentráció. Legyen szó munkáról, tanulásról, vizsgákról, bármilyen memorizálásról. A Brahmi erősítheti a koncentrációt, ezáltal jobban teljesíthet a hétköznapok megpróbáltatásain. A Brahmit szedők gyakran jelzik, hogy "frissebb vagyok" , "jobban tudok tanulni a viszgákra" , "javult a memóriám".

A Brahmi használata során tapasztalt előnyök:

    Segítheti az agyi, intellektuális aktivitást
    Stressz oldó hatása lehet
    A Bacopat ősidők óta használják az idegek erősítésére/tonizálására
    Segíthet oldani a szorongást

A Brahmi az Ajurvéda nagy becsben tartott növénye, amelyről azt tarják, hogy optimalizálja az agyfunkciót, fokozza a mentális teljesítményt, a stressz tűrés képességét, részt vesz az agy fiziológiai, élettani fejlődésében. Úgy tartják számon, mint az idegekre és az agysejtekre fiatalítólag ható növényt. Évszázadok óta alkalmazzák a memória erősítése és az összpontosítás elősegítése érdekében.

Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!