Príma Desztillált víz

Príma Desztillált víz

Raktáron

99, 99% tisztaságú minden egyéb összetevőtől mentes tiszta víz (H2O) Aqa destillata. Speciális eljárással készített, emberi fogyasztásra alkalmas desztillált víz. A benne lévő szabad gyökök segítségével a véráramba kerülve segít a szervezet méregtelenítésében.

1 281 Ft
egységár: 0,85 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997463319273
Márka:Príma
Kiszerelés:1500 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Príma Desztillált víz Részletes leírás

99,99% tisztaságú minden egyéb összetevőtől mentes tiszta víz (H2O) Aqa destillata.
Speciális eljárással készített, emberi fogyasztásra alkalmas desztillált víz.

A benne lévő szabad gyökök segítségével a véráramba kerülve segít a szervezet méregtelenítésében.
Méregtelenítő és egyéb kúrák esetén javasolt, fogyasztása napi rendszerességgel maximum 50%-os mértékben ivóvízzel keverve.

A keverés százalékának arányában csökkennek az ivóvízben esetlegesen meglévő nem kívánatos szennyeződések, pl.: klór, nitrát, szerves anyagok stb.

Ezáltal az ivóvíz fogyaszthatósága javul.

Testünk gyógyítója, a tisztítószerként is működő víz nem csupán fő alkotórésze a testet felépítő sejteknek, hanem számtalan biokémiai folyamat kiindulási és végterméke is egyben. Befolyásolja a vér összetételét, biztosítja a megfelelő vérnyomást, részt vesz az emésztési és felszívódási folyamatokban, és a salakanyagok és mérgek eltávolításában is!

Termékleírás
A desztillált víz előnye, hogy gyorsan feloldja és kimossa testünkből a lerakódásokat, és mivel nem tartalmaz más ásványi anyagokat, nem rakódik le belőle semmi a szervezetben. Ugyanígy halad végig a veséken is: semmilyen üledéket vagy követ nem hagy hátra, tökéletesen áttisztítva azokat. A desztillált vizet tiszta gőzből nyerjük ki, így nincs benne baktérium, nem tartalmaz savakat, szerves ásványokat, egészségre káros vegyszereket és mérgező anyagokat sem. Nincs fémes utóíze, hiszen a víz fémmel nem érintkezik az előállítás során!

Kúraszerű fogyasztása képes feloldani és kimosni a szervezetünkben keletkezett és felhalmozódott felesleget, áttisztítja testünk vérkészletét.

Mint mindenben, ennek fogyasztásában is a fokozatosságot javasoljuk: első héten naponta egy pohár desztillált vízzel, második héten már kettővel egészíthetjük ki vízfogyasztásunkat. A kúra végeztével napi fogyasztásunk 50%-át teszi majd ki a desztillált víz, így tisztítva meg véglegesen ereinket és testünket.
A kúrát bátran végigcsinálhatja mindenki nemtől és kortól függetlenül! De nem csupán közvetlenül, közvetett módon is hozzájuthat a desztillált vízhez szervezetünk: a belőle készült ételek, italok, teák vagy a kávé sokkal ízletesebbek, hiszen telítetlensége miatt nincs kemény víz hatása, ezért könnyebben képes felvenni az eredeti ízeket, zamatokat. A tárolás során pedig nem zavarosodik, nem keletkezik olajszerű lerakodás.


Miért nem elég a csapvíz?

A különféle víztípusok közül (például esővíz, forralatlan, kemény, szűrt, lágy, deionizált) csak a desztillált vízről mondhatjuk, hogy ténylegesen minden káros anyagtól mentes! Egyes vízfajtákban esetenként akár több mint 700 ismert vegyszer is kimutatható, melyek mind átjárják szervezetünket és fokozatosan elkezdenek felhalmozódni.

A leggyakrabban fogyasztott csapvíz rengeteg klórt és szervetlen (méreg)anyagot tartalmaz, amelyek rövid időn belül még a háztartási gépeket is tönkreteszik. Sajnos a sok egészségesnek tűnő ásványi anyag mellett a csapvízben található kórokozók és mérgek hozzájárulnak például az ereink elmeszesedéséhez vagy a vesekőképződéshez, hiszen a tisztítási folyamat során sem tudják teljesen megszabadítani csapvizeinket mindezektől.

Az USA-ban és más külföldi országokban évek óta isznak az emberek desztillált vizet, illetve csökkentett ásványtartalmú vizet. Élettani szempontól a desztillált víz fogyasztásnak semmilyen káros következménye nincs, mivel a megfelelően vegyes táplálék bőven elegendő mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat (nátrium, kálium, klorid, kalcium, magnézium, vas). Kúraszerű fogyasztásával egészséges kiegészítője lehet normál vízfogyasztási szokásainknak.

Príma Desztillált víz Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:4
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2023. 07. 28.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Anonim Felhasználó2020. 02. 18.

  1.5liter vízért 2500ft szerintem atveres úgy hogy 6db öt rendeltem és 3 hetuna kaptam 1et

Anonim Felhasználó2020. 01. 28.

  Mert kiváló minőségű víz

  Az ára egy kicsit borsos

Anonim Felhasználó2016. 05. 12.

  JÓ MINŐSÉGŰ, CSAK NAGYON DRÁGA.CALIFORNIÁBAN 1GALLON(AMI3,84 LITER) KERŰIT 1,25DOLLÁRBA, AMJ KB. 340FT.

Anonim Felhasználó2016. 04. 06.

  Iható ,kis mellékize gyorsan elmúlik!

Lóránth László2015. 12. 12.

  Minden elvárásomnak megfelel.

Lóránth László2015. 04. 21.

  minden tekintetben kielégiti az elvárásaimat

Anonim Felhasználó2015. 02. 18.

  Jo