AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (20) 211 88 88
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Príma Desztillált víz

Príma Desztillált víz

Márka: Príma
2-8 munkanap múlva Önnél.
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1500 ml
Ezt a terméket legutóbb 12 órája vették meg.
5997463319273
Aktuális ár:
1 080 Ft
Egységár:
0,72 Ft / ml
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
99,99% tisztaságú minden egyéb összetevőtől mentes tiszta víz (H2O) Aqa destillata.
Speciális eljárással készített, emberi fogyasztásra alkalmas desztillált víz.

A benne lévő szabad gyökök segítségével a véráramba kerülve segít a szervezet méregtelenítésében.
Méregtelenítő és egyéb kúrák esetén javasolt, fogyasztása napi rendszerességgel maximum 50%-os mértékben ivóvízzel keverve.

A keverés százalékának arányában csökkennek az ivóvízben esetlegesen meglévő nem kívánatos szennyeződések, pl.: klór, nitrát, szerves anyagok stb.

Ezáltal az ivóvíz fogyaszthatósága javul.

Testünk gyógyítója, a tisztítószerként is működő víz nem csupán fő alkotórésze a testet felépítő sejteknek, hanem számtalan biokémiai folyamat kiindulási és végterméke is egyben. Befolyásolja a vér összetételét, biztosítja a megfelelő vérnyomást, részt vesz az emésztési és felszívódási folyamatokban, és a salakanyagok és mérgek eltávolításában is!

Termékleírás
A desztillált víz előnye, hogy gyorsan feloldja és kimossa testünkből a lerakódásokat, és mivel nem tartalmaz más ásványi anyagokat, nem rakódik le belőle semmi a szervezetben. Ugyanígy halad végig a veséken is: semmilyen üledéket vagy követ nem hagy hátra, tökéletesen áttisztítva azokat. A desztillált vizet tiszta gőzből nyerjük ki, így nincs benne baktérium, nem tartalmaz savakat, szerves ásványokat, egészségre káros vegyszereket és mérgező anyagokat sem. Nincs fémes utóíze, hiszen a víz fémmel nem érintkezik az előállítás során!

Kúraszerű fogyasztása képes feloldani és kimosni a szervezetünkben keletkezett és felhalmozódott felesleget, áttisztítja testünk vérkészletét.

Mint mindenben, ennek fogyasztásában is a fokozatosságot javasoljuk: első héten naponta egy pohár desztillált vízzel, második héten már kettővel egészíthetjük ki vízfogyasztásunkat. A kúra végeztével napi fogyasztásunk 50%-át teszi majd ki a desztillált víz, így tisztítva meg véglegesen ereinket és testünket.
A kúrát bátran végigcsinálhatja mindenki nemtől és kortól függetlenül! De nem csupán közvetlenül, közvetett módon is hozzájuthat a desztillált vízhez szervezetünk: a belőle készült ételek, italok, teák vagy a kávé sokkal ízletesebbek, hiszen telítetlensége miatt nincs kemény víz hatása, ezért könnyebben képes felvenni az eredeti ízeket, zamatokat. A tárolás során pedig nem zavarosodik, nem keletkezik olajszerű lerakodás.


Miért nem elég a csapvíz?

A különféle víztípusok közül (például esővíz, forralatlan, kemény, szűrt, lágy, deionizált) csak a desztillált vízről mondhatjuk, hogy ténylegesen minden káros anyagtól mentes! Egyes vízfajtákban esetenként akár több mint 700 ismert vegyszer is kimutatható, melyek mind átjárják szervezetünket és fokozatosan elkezdenek felhalmozódni.

A leggyakrabban fogyasztott csapvíz rengeteg klórt és szervetlen (méreg)anyagot tartalmaz, amelyek rövid időn belül még a háztartási gépeket is tönkreteszik. Sajnos a sok egészségesnek tűnő ásványi anyag mellett a csapvízben található kórokozók és mérgek hozzájárulnak például az ereink elmeszesedéséhez vagy a vesekőképződéshez, hiszen a tisztítási folyamat során sem tudják teljesen megszabadítani csapvizeinket mindezektől.

Az USA-ban és más külföldi országokban évek óta isznak az emberek desztillált vizet, illetve csökkentett ásványtartalmú vizet. Élettani szempontól a desztillált víz fogyasztásnak semmilyen káros következménye nincs, mivel a megfelelően vegyes táplálék bőven elegendő mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat (nátrium, kálium, klorid, kalcium, magnézium, vas). Kúraszerű fogyasztásával egészséges kiegészítője lehet normál vízfogyasztási szokásainknak.
Vélemények (7)
2020-02-18 13:27:51
Negatívum: 1.5liter vízért 2500ft szerintem atveres úgy hogy 6db öt rendeltem és 3 hetuna kaptam 1et
2020-01-28 18:18:10
Pozitívum: Mert kiváló minőségű víz

Negatívum: Az ára egy kicsit borsos
2016-05-12 14:55:46
Pozitívum: JÓ MINŐSÉGŰ, CSAK NAGYON DRÁGA.CALIFORNIÁBAN 1GALLON(AMI3,84 LITER) KERŰIT 1,25DOLLÁRBA, AMJ KB. 340FT.

2016-04-06 22:11:24
Pozitívum: Iható ,kis mellékize gyorsan elmúlik!

2015-12-12 17:50:51
Pozitívum: Minden elvárásomnak megfelel.

2015-04-21 18:44:00
Pozitívum: minden tekintetben kielégiti az elvárásaimat

2015-02-18 14:15:17
Pozitívum: Jo