Salonpas Fájdalomcsillapító tapasz

Salonpas Fájdalomcsillapító tapasz

Raktáron

A japán Salonpas tapasz egy helyileg alkalmazható gyulladásgátló készítmény. Hatóanyaga a bőrön keresztül szívódik fel, és egészen az izmokig és ízületekig hatol. De a bőrön lévő receptorokra is hat, kellemes hűvösségérzetet keltve.

5 559 Ft
egységár: 277,97 Ft / db
Kosárba
EAN kód:4987188505052
Márka:Salonpas
Kiszerelés:20 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Salonpas Fájdalomcsillapító tapasz Részletes leírás

A japán Salonpas tapasz egy helyileg alkalmazható gyulladásgátló készítmény. Hatóanyaga a bőrön keresztül szívódik fel, és egészen az izmokig és ízületekig hatol. De a bőrön lévő receptorokra is hat, kellemes hűvösségérzetet keltve. Ez a mechanizmus eredményezi a Salonpas fájdalomcsillapító, izomlazító és vérkeringést fokozó hatását.

A Salonpas tapasz hazánkban jelenleg kétfajta méretben és kiszerelésben kapható. A 20 db-os csomag normálméretű tapaszai ideális megoldást nyújtanak az ízületi fájdalom, rándulás és vállfájdalom kezelésére. A 2 db-os, nagyméretű Salonpas tapasz pedig a nagyobb kiterjedésű derékfájdalom esetén praktikus megoldás.

A tapasz hatóanyagai a vérkeringésbe csak minimálisan szívódnak fel, így alkalmazása során alig kell mellékhatásokkal számolni. A hatóanyagokkal átitatott felszínt egy hajlításra kettéváló filmréteg védi, melyből a hatóanyagok 8 órán keresztül fokozatosan szívódnak fel.

A tapasz erős ragasztóanyagának köszönhetően sportolás közben is biztonságosan a helyén marad. Hatóanyaga nem dörzsölődik le, nem kenődik el, és a kezelt felületen viselt ruházatot sem szennyezi. Hatóideje végén könnyedén eltávolítható.

Salonpas tapasz hatóanyaga

6,29 g metil-szalicilát(methylis salicylas), 5,71 g mentol (mentholum), 1,24 g kámfor(camphora), 2,00 g tokoferol-acetát (tocopherolum acetas) 100 g készítményben.
Mit tartalmaz még a Salonpas tapasz?

A tapasz segédanyagai: nyersgumi, hidrogénezett gyanta-glicerinészter, almasavas gyantaglicerinészter, polibutilén, cinkoxid, kolloid sziliciumdioxid, titándioxid, dibutil-hidroxitoluol, keményítő-akrilát, illatanyag.
Salonpas tapasz alkalmazása ajánlott a következő esetekben

Izületi fájdalom, zúzódások, ficamok, rándulások, derékfájás, fagyások, vállmerevség okozta vállfájdalom enyhítésére.
Mikor nem szabad a Salonpas tapaszt alkalmazni?

Bármely alkotórésszel szembeni egyéni túlérzékenység, 12 éves kor alatt. Mit kell tudnia az alkalmazás megkezdése előtt? Csak ép bőrfelületen alkalmazható! Alkalmazható-e a készítmény más gyógyszerekkel együtt? A Salonpas tapasz használatakor más gyógyszertartalmú kenőcsöt nem szabad a kezelendő területen alkalmazni.

Salonpas Fájdalomcsillapító tapasz Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:10
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Salonpas Fájdalomcsillapító tapasz Tudnivalók

​Hatóanyagok:metil-szalicilátmentolkámfortokoferol-acetát

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 04. 01.

  nem elég erős

Anonim Felhasználó2016. 10. 18.

  Átütő hatása nem volt, de talán valamit enyhített a térdfájdalmamon.

  Túl kicsik a tapaszok, egészen minimális területet fog át. Legalább 3 db-ot fel kellett egyszerre használnom, és így már elég drága.

Anonim Felhasználó2016. 04. 13.

  Bevált a csípő-, ill. Térdfájdalmamra