AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Vegalife Bio Chlorella por

Vegalife Bio Chlorella por

Márka: Vegalife
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 200 g
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
3830055350204
Aktuális ár:
6 568 Ft
Egységár:
32,84 Ft / g
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A klorella egy kékes-zöld színű algafajta, mely melegvizű és tápanyagban gazdag kisebb tavakban, tavacskákban és lassú áramlású folyókban honos. Ahhoz hogy a klorellát tápanyagforrásként használhassuk, egy erre alkalmas örlési eljárást kellett kifejleszteni, mely során az alga vastag cellulóz sejtfalát porrá alakítják, emiatt nem volt táplálékként alkalmazható a 20. századot megelőzően. Az alga gazdag fehérjékben, szénhidrátokban, sok fontos vitamint, ásványi anyagokat és enzimeket tartalmaz. Felhasználási javaslat: az ajánlott napi mennyiség 3-10 g (1-3 teáskanál) vízben, gyümölcslében,smoothie-ban feloldva, salátaöntetbe vagy más ételbe keverve.Amennyiben növeli az adagot, fokozatosan tegye. Fogyasztásakor biztosítson elegendő, az átlagosnál több friss ivóvizet szervezete számára. Az ajánlott napi mennyiséget ne haladja meg. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Származási ország: Ázsia Tárolási javaslat: száraz, hűvös, közvetlen napfénytől, fagytól mentes helyen. Felhasználható: a csomagoláson jelzett időpontig. Nettó tömeg: 200 g EU-n kívüli mezőgazdaságból
Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!