AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Poly MVA

Poly MVA

Márka: Poly
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 118 ml
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
181378400019
Aktuális ár:
49 500 Ft
Egységár:
419,49 Ft / ml
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Javasolt használat és a havonta szükséges üvegek száma:

Minden 4 unciás (kb 118 gramm) poly-MVA üveg 24 teáskanálnyi adagot tartalmaz. Minden 8 unciás (kb 236 gramm) poly-MVA üveg 48 teáskanálnyi adagot tartalmaz. Minden teáskanál kb. 5 gramm.

A lenti útmutató általános ajánlásokat tartalmaz, mivel minden ember szervezete más és más. Az ajánlott használati adag nem csupán a testtömegtől, mérettől és fizikai egészségtől függő egyedi esetektől, de más tényezőktől is függhet, úgymint a szervezet egyéni felszívó- vagy termék-hasznosító képessége. Ebből adódóan úgy találtuk, hogy néhányan a kívánt hatás elérésének érdekében a „teljes eredmény” használatát alkalmazták hosszabb ideig, mint az itt javasolt.

Mindennapos étrend kiegészítőként vagy a hosszú élet biztosítására:
Naponta ¼ - 2 teáskanál a testsúly függvényében. Egy 4 unciás (118 grammos) üvegben 12-96 adag található. Egy 8 unciás (236 grammos) üvegben 24-192 adag található.

Kezdődő egészségi problémákkal küzdő felnőtteknek:
Kezdő adag:

1. nap: 1 teáskanál (1 tk)
2. nap: 2 teáskanál (1 tk, napi kétszer)
3.-4. nap: 4 teáskanál (1 tk, napi négyszer)
5.-30. nap: 8 teáskanál (2 tk, napi négyszer)

Ezután csökkentse az adagot napi 4 teáskanálra (2 teáskanál, naponta kétszer) amíg a kívánt eredményt el nem éri. A kiegyensúlyozott rendszer fenntartása és a további támogatás érdekében naponta 1-2 teáskanállal vegyen be.

A teljes hatás eléréséhez szükséges adagolás felnőtteknek:
Kezdő adag:

1. nap: 1 teáskanál (1 tk)
2. nap: 2 teáskanál (1 tk, napi kétszer)
3.-4. nap: 4 teáskanál (1 tk, napi négyszer)
5.-90. nap: 8-12 teáskanál (2 tk. napi 4-6 alkalommal)

Folytassa az adagolást napi 8-12 teáskanál szedésével minimum 3 hónapon át. Ezután javasoljuk, beszéljen az orvosával, mely alapján lecsökkentheti adagját egy megfelelő fenntartási szintre, amíg a kívánt hatást el nem éri. Napi 8 teáskanállal számolva 5 üvegre lesz szüksége havonta.

Figyelmeztetés:
amennyiben Ön felnőtt, súlyos egészségügyi problémával küzd és most kezdi meg a poly-MVA használatát, javasoljuk, hogy a kezdődő egészségi problémákkal küzdő felnőttek adagolását kövesse. Javasoljuk, hogy NE a „fenntartási mennyiséggel” (mindennapos étrend-kiegészítőként) kezdjen. Ilyen esetekben ugyanis nagyobb mértékű támogatásra van szüksége a szervezetnek, melynek funkciói erősen veszélyeztetettek.

Kezdődő egészségi problémákkal küzdő gyermekeknek:

1 teáskanál 40 font (= 18,14kg) testtömegenként naponta. Javasoljuk, hogy kisebb adaggal kezdje, melyet lassan növel háromtól hét napon keresztül. Folytassa, amíg a kívánt hatást el nem éri, azután csökkentse a használatot, amennyiben szükséges.

A teljes hatást elérni kívánt gyermekeknek:

1 teáskanál 20 font (= 9 kg) testtömegenként naponta. Javasoljuk, hogy kisebb adaggal kezdje, melyet lassan növel háromtól hét napon keresztül. Ezt az adagolást legalább három hónapon át folytassa, vagy amíg a kívánt hatást el nem érik, ezután csökkentse a használatot, amennyiben szükséges.

Terhesség, szoptatás esetén, vagy ha kisgyereknek szeretné adni a poly-MVA-t, kérjük, konzultáljon orvosával.

A legjobb eredmény elérése érdekében – Hogyan és mikor használjuk a Poly-MVA-t?

A Q-10 koenzim (Co-Q-10) használatából eredő jótékony hatások laboratóriumban kimutathatóan együttműködnek a poly-MVA-val. Az ajánlás napi 30-100 mg lenne a CoQ10 alapvető formájából. Javasoljuk étkezés közbeni bevételüket, mivel a táplálék elősegíti a Co-Q10 felszívódását. Bármelyiket is válassza, a termék fel fog szívódni. Az íz javítása érdekében a poly-MVA-t vízzel, teával, kávéval vagy dzsúzzal (mint áfonya, szőlő, aszalt szilva vagy zöldségek) keverje el. Használjon műanyag, üveg vagy kerámia mérőedényt és kanalat, de semmiképpen se fémet, mivel a fém befolyásolhatja a poly-MVA ízét.

A napi poly-MVA adagot lehetőség szerint megosztottan vegye be: például 2 teáskanállal négyszer naponta – háromszor étkezés előtt és egyszer lefekvés előtt. Ha napi egy teáskanálnyit vagy kevesebbet használ és a körülmények nem engedik az adag megosztását, beveheti azt egyszerre is. Amennyiben CoQ10-et is szed, javasoljuk, hogy egyszerre vegye be a két szert.

A Poly-MVA szedése antioxidánsokkal, keláttal, rostokkal és szteroidokkal együtt:
Az antioxidánsok és a méregtelenítő termékek a poly-MVA bevétele után 30 percen belül bevehetők az ajánlott napi mennyiségükben. Amennyiben nagyobb adagolással szedi az antioxidánsokat, például napi 1-5 g C-vitamint, javasoljuk, hogy a poly-MVA bevétele előtt várjon hat órát. Amennyiben kiemelkedő dózisban szedi a C-vitamint, vagyis napi 5-150 g-ot, kérdezze meg kezelőorvosát. Az alfa liponsav csökkentése is szükséges lehet ez esetben.

Megjegyzés: A dohányipari termékek, az alkohol és a túlzott koffeinfogyasztás lelassíthatják a poly-MVA felszívódását. A graviola, hidrazin-szulfát és a Pau D’Arco gátolhatják a poly-MVA felszívódását, így javasoljuk az ilyen szerek szedésének megváltoztatását is. A zeolitok kivonhatják az ásványi palládiumot, így ezek használata a poly-MVA-val együtt nem javasolt.

Ha intravénás kelát terápián van, vagy szájon át alkalmaz kelát tartalmú kiegészítőt, melyek a nehézfémek és artériás plakkok testből való eltávolítására készültek, javasoljuk, hogy használatuk és a poly-MVA használata között minimum 24 óra teljen el, mivel a kelátok csökkenthetik a poly-MVA hatékonyságát. Ezért azt tanácsoljuk, hogy a kelátokat és a poly-MVA-t váltakozó napokon vegye be.

A Poly-MVA összetevői:
Alfa liponsav (más néven „LA” vagy „thiotikus sav”): az LAPd-ben segít a szervezetnek az energiatermelésben a szabadgyökök elfojtása helyett azok újrahasznosításával. Az LA kimutathatóan támogatja továbbá a májat a szervezet számára káros anyagok eltávolításában. Kutatások igazolják, hogy az LA segít a sejtek támogatásában és a nehézfémek véráramból való eltávolításában. Az erős méregtelenítő hatása miatt az LA kimutathatóan befolyásolja a cukor anyagcserét és segíthet a vércukor szabályzásában, és számos publikált tanulmányban felhasználták.

Erős antioxidánsként segít semlegesíteni a szabadgyököket, melyek befolyásolják az öregedési folyamatot és a rendes sejtfolyamatok összeomlását. Az LA vízben és zsírban is oldódó, így könnyen átjut a vér-agy gáton, ezenkívül a test legtöbb részében működőképes.

B1 vitamin (thimain): olyan koenzim, mely liponsavval kombinálva részt vesz a pirosszőlő sav dekarboxilezésében és az alfa ketoglutársav oxidációjában. Ezek a funkciók elengedhetetlenek az energiatermelésben, a szénhidrátok anyagcseréjében és a neurotranszmitter tevékenységben. A B1 vitamin érzékeny az alkoholra, szulfitokra és a csersavra, mely a fekete teában és kávéban található – ezek hatástalaníthatják a B1 vitamint. A B1 vízben oldódó vitamin és a test semmilyen mennyiségben nem tárolja.

Állatokon végzett kutatások kimutatják, hogy a B1 vitamin aktiválja a membránion csatornákat, valószínűleg azok foszforilációjával. Az elektrolitok, mint a nátrium vagy a klorid az idegekbe és izomsejtekbe való (membránion csatornán át történő) ki- és beáramlása szerepet játszik az idegimpulzusok vezetésében és az akaratlagos izomtevékenységben.

B2 vitamin (riboflavin): létfontosságú a megfelelő anyagcsere fenntartásához, valamint segít az immunrendszer védelmében az antitest-tartalékok (a test első fokú védekezőképességének) megerősítésével. A vassal együtt a riboflavin nélkülözhetetlen a vörösvérsejtek képzéséhez, melyek a szervezet oxigén szállításáért felelősek. Testünk továbbá többlet riboflavint használ a szövetek megfelelő karban tartásához. Más B vitaminokkal együtt, mint pl. B6 és niacin (melyet a riboflavin segítségével a test aktivizál) a riboflavin támogatja és megvédi az idegrendszert.

B12 vitamin (másnéven kobalamin): leggyakoribb formájában cianokobalamin, mely a testben metilkobalaminra bomlik le. Jellemzően csak hús- és tejtermékekben található meg. Folsavval kombinálva a B12 vitamin részt vesz a DNS felépítésében és a mielinhüvely létrehozásában, mely az idegeket és a vörösvérsejt-képződést védelmezi. A homocisztein anyagcserében résztvevő metil leadóként a B12 fontos szerepet játszik a védekező- és idegrendszer működésben.

Molibdén: alapvető ásványi tápanyag. Döntő szerepe van a test pH-egyensúlyának szabályzásában, amely közvetlen hatással van a sejtek és szövetek oxidálására és befolyásolja a test metabolikus (anyagcserével kapcsolatos) rátáját.

N-acetilcisztein (NAC): egy, a testben természetes módon előforduló aminosav. Erős antioxidáns mely a koleszterin- és lipoprotein szintek karbantartásáért felelős. A testben előforduló természetes interferonokkal kombinálva a NAC segít a szervezet immunreakciójának javításában.

Metionin: ként tartalmazó esszenciális aminosav, amely a porc építőelemeinek (mint a proteoglikánok és glükózaminoglikánok) fontos alkotórésze. A metionin beépül a szövet fehérjékbe és enzimekbe és az aktív peptidek (mint a metionin enkefalin és különféle enzimek) alkotóeleme. A metionin egyik legfontosabb szerepe a methyl leadása, mely számos fiziológiai útvonalhoz – például a mielin összetevőinek kialakítása – hozzájárul a testben. Egy ilyen útvonalban a metionin s-adenozin-metioninné alakul. Kutatások bizonyítják, hogy az l-metionin az egészséges sejt-anyagcserét, az enzimek aktivitását és a glutation koncentrációt támogatja. A testben l-ciszteinné alakul, így potenciálisan jótékony hatású a máj méregtelenítésében és a méreganyagok semlegesítésében. Kimutatták, hogy támogatja a réz- és ólom szérumszintet. Az l-metionin-ről úgy tartják, hogy fontos a máj zsír-anyagcseréje, az egészséges bőr és köröm valamint az energiatermelés számára. A metionin csakúgy, mint a kolin és a betain, lipotropikus vegyület, mely a lipidek anyagcseréjét támogatja és az egészséges májfunkciókat fokozza. Antioxidánsokkal kombinálva a metionin kulcsszerepet tölt be az egészséges hasnyálmirigy-működésben.

A poly-MVA-ban megtalálható fenti összetevők a következő táplálkozásbeli támaszt nyújthatják a szervezetnek:
Segít a szervezetnek energiát termelni
Támogatja a májat
Segít az egészséges sejtegység előmozdításában
Segít a nehézfémek véráramból való eltávolításában
Erős antioxidánsként és méregtelenítőként hat
Támogatja az idegek és neurotranszmitterek működését
Fokozza a fehérvérsejt működést
Támogatja a pH-egyensúlyt, a sejtek és szövetek oxigénellátásának fenntartásával

„Az oldalon található információk az Amarc Enterprises által közzétett dokumentációk hivatalos fordításai.”
Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!