Sába Aromaterápiás Folyékony szappan

Sába Aromaterápiás Folyékony szappan

Raktáron

Kellemes illatú, gyengéd, frissítő hatású mosakodó az intim területek ápolásáért, védelméért. .

2 036 Ft
egységár: 8,14 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997652311224
Márka:Sába
Kiszerelés:250 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Sába Aromaterápiás Folyékony szappan Részletes leírás

Sába Aromaterápiás Folyékony szappan - 250 ml

Homoktövis olajjal, pH-védelem, tejsavval. Kellemes illatú, gyengéd, frissítő hatású mosakodó az intim területek ápolásáért, védelméért. Gyengéden tisztít, ápol és véd. Tejsavtartalma segít helyreállítani és fenntartani az intim testrészek természetes, pH4 egyensúlyát. A teafaolaj a népgyógyászatból jól ismert hatása alapján antibakeriális támogatást nyújt a bőr számára, a homoktövisolaj jelentős flavonoid illetve vitamintartalma és kedvező hatásai is közismertek.
A készítmény sárga színét a homoktövisolaj adja. E vitamint tartalmaz. Allergén illat- és szintetikus színezőanyag hozzáadása nélkül készült.

A Sába védi bőrét, óvja egészségét, természetes eredetű, gyógyszertisztaságú alapanyagokból készült.
Az aroma anyagokat - az olajok "esszenciáját" - a természetgyógyászok részesítik előnyben, azok, akik az illóolajok természetes gyógyhatásait már ismerik.
Az aromaterápiás "Sába" intim szappan háromféle illóolajat tartalmaz: egy ún. magas, középmagas és mély szintű aromát. A háromszintes savas formula
teljesen új és ideális a bőr felszínének kezelésére, tisztítására és ápolására.
Célszerű az intim területek (bőrredők, lábujjak között, lágyék végbél, nemi szervek, hónalj bőrterületének) vékony bekenése "Sába" szappankoncentrátummal, majd 30 másodperc után vízzel való felhabosítása és lemosása. Egyéni érzékenységtől függően a bekenés perceken keresztül is végezhető, sőt a kellemetlen testszag megszüntetésére krémszerűen alkalmazható. Rendszeres használata javasolt tusoláshoz és fürdéshez is. Ne keverjük más szappan használatával!

Összetevők:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Cocoamide DEA, Chlorhexidine Digluconate, Phenoxyethanol and Ethylhexyl Glycerine, PEG-4 Rappeseedamide, Lactic Acid, Tocopheryl Acetate, Hyppophae Rhamnoides Fruit Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Sodium Chloride, Citric Acid, Benzalkonium Chloride, Parfum.

Figyelmeztetés
A termék teafaolajat tartalmaz.
Az arra érzékenyeknek nem ajánlott a használata.

      

Sába Aromaterápiás Folyékony szappan Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:10
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 09. 11.

  Nem azt kaptam, amit rendeltem. Nem kaptam meg egy elnézést sem. Ne vegyenek itt semmit.