AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Deep Blue Health Moo Moo Junior Milk Colostrum tabletta

  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 60 db
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
9421028143677
Aktuális ár:
4 815 Ft
Egységár:
80,25 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A Deep Blue Health MooMoo a tisztaságáról világszerte ismert Új-Zéland zöld mezőin legeltetett szabad tartású tehenek tejéből készül.

Alkalmazása: Ajánlható a 3 év feletti, a serdülő, a betegségből és sérülésből lábadozó, illetve alacsony immunszintű gyermekeknek.

A MooMoo colostrum származási forrása kizárólag Új-Zélandon pásztorkodással tartott egészséges tehenek teje. Tanúsítvány bizonyítja, hogy a tehenek hormonmentes és gyógyszermentes tartásúak, aminek eredménye a tejminőségi standard szerinti prémium minőség.

Az Immunglobulinok (antitestek) immunrendszerünk fő komponensei. A legfontosabb antitest az ImmunoglobulinG (IgG) a vérben és a nyiroknedvekben található, lehetővé téve a fertőzések kontrollálását a test szöveteiben, vírusokat, baktériumokat és gombákat köt, és velük szemben megvédi a szervezetet.

Figyelmeztetés: Tejtermék, fogyasztása tejre érzékenyeknek nem ajánlott. Egyéb termékinformációk: A colostrum és a tej összetétele nem azonos. A colostrum előnyös tulajdonsága, hogy magasabb az immunfaktor, protein, vitamin és ásványi anyag tartalma, és alacsonyabb a laktóz szintje. Folyamatosan szedhető élelmiszer.
Tudnivalók
Hatóanyag ​Tablettánként:
 225mg colostrum, ebből 20% azaz 45mg IgG.
Összetevők
Egy tabletta 1000mg tápanyagot, ezen belül 225mg colostrum port, porítva szárított teljes értékű tejet és a tablettázó anyagokat tartalmazza. Mesterséges ízesítőt, színezéket vagy tartósítószert nem tartalmaz.

Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
Vélemények (1)
Összesen 1 értékelés.
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
2016-03-08 13:11:08
Pozitívum: Gyerekeknek nagyon jó immunerősítő. Jó ízű, könnyen szétrágható.