Biorganik Bio Kókuszliszt 250 g

Biorganik Bio Kókuszliszt 250 g

Raktáron

A kókuszlisztnek alacsony a szénhidrát és magas a fehérje-, zsír- és rosttartalma, ezért cukorbetegeknek és alacsony szénhidráttartalmú diétát követőknek ajánlott. Emellett a kókuszliszt nem tartalmaz glutént, tehát arra érzékenyek is fogyaszthatják.

578 Ft
egységár: 2,31 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999559313783
Márka:Biorganik
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biorganik Bio Kókuszliszt 250 g Részletes leírás

A kókuszliszt széles körben felhasználható, például sütemények, kekszek, kenyerek készítéséhez, de annak, aki még nem használta, érdemes óvatosan bánni vele, mert a kókuszliszt képes meglepetéseket okozni. A kókuszlisztnek kifejezetten jó a vízmegkötő képessége, vagyis nagyon kis mennyiség a megszokottnál jóval nagyobb mennyiségű folyadékot köt meg. Ezt érdemes figyelembe venni a folyadékok kimérésénél, illetve az elkészült termékek is valamivel szárazabbak lesznek, ugyanezen oknál fogva. Ez a hatás kivédhető, ha a kókuszlisztet valamilyen magliszttel összekeverve használjuk. A csomósodás elkerülése érdekében érdemes a kókuszlisztet alaposan átszitálni felhasználás előtt.

Összetevők: kókuszliszt* Természetesen gluténmentes lisztalternatíva. Alacsony szénhidrát, magas rost- és fehérjetartalom.
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból 

Tápérték adatok 100 g termékben:
energia:  1313 kJ / 313 kcal
zsír: 16,7 g
amelyből telített zsírsavak: 15,26 g
szénhidrát: 21,5 g
amelyből cukrok: 15,5 g
fehérje: 19,4 g
só:

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2015. 06. 07.

  Sütéshez, fehér liszt kiváltására használom.

wadliba2015. 01. 23.

  Nagyon finom! Italként és süteményekben is.