AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Betadine Kézfertőtlenítő folyékony szappan

Márka: Betadine
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 120 ml
Ezt a terméket jelenleg 2 vásárló nézi.
5995327165042
Aktuális ár:
1 480 Ft
Egységár:
12,33 Ft / ml
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Kézfertőtlenítő szer.

Betadine Folyékony szappan

A Betadine folyékony kézfertőtlenítő szappan széles antimikrobiális spektrummal rendelkező kézfertőtlenítőszer, mely alkalmas higiénés kézfertőtlenítés céljára. A készítmény 7,5 mg/ml szabad aktív jódot, mint dezinficiens hatóanyagot tartalmaz.

Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid, szelektív virucid, protocid.

Alkalmazása:
A Betadine folyékony kézfertőtlenítő szappant mindig töményen, hígítatlanul kell alkalmazni.

Higiénés kézfertőtlenítés:
A kezeket és az alkarokat folyó, meleg csapvízzel benedvesítjük, majd az egyik tenyérbe 5 ml Betadine folyékony kézfertőtlenítő szappant adagolunk. Ezt a kezeken és az alkarokon egyenletesen eldörzsöljük. Szükség esetén további víz hozzávételével habot képezve legalább 1 percig alapos kézmosást végzünk. Az egy perc letelte után folyó, meleg csapvízzel a kezeket és az alkarokat alaposan öblítsük le.

Figyelmeztetés:
Érzékeny bőrű személyeknél ritkán és átmeneti jelleggel bőr-irritációk léphetnek fel, ezért a Betadine folyékony szappan rendszeres használata előtt végezzenek próba bemosakodást. A Betadine folyékony szappan más fertőtlenítőszerekkel együtt nem alkalmazható. Ügyeljünk arra, hogy a Betadine® folyékony szappan szembe ne kerüljön.

Ellenjavallat:
Jódérzékenység, hyperthyreosis. A terhesség 3. hónapjától, szoptatás alatt és csecsemőknél alkalmazása kerülendő, csak állandó orvosi ellenőrzés mellett, egyéni mérlegelés alapján lehetséges. Kérjük, használat előtt olvassa el a dobozban elhelyezett részletes alkalmazási előírást!