AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Romed WR20 Csuklós Automata Digitális Vérnyomásmérő

Márka: Romed
KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 1 db
Ezt a terméket jelenleg 8 vásárló nézi.
8717202435043
Aktuális ár:
12 160 Ft
Egységár:
12 160,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A ROMED HOLLAND BP-WR20-as csuklós vérnyomásmérõ ismeri az oszcillometrikus mérési eljárásokat, amelyeket a kórházakban végeznek, sőt, ehhez még sztetoszkóp sem kell, a vérnyomást mégis pontosan és tudományosan meg lehet mérni a segítségével.
Mivel a készülék oszcillometrikus és szilikonos nyomásérzékelő technológiával rendelkezik, a vérnyomás non-invazív módon mérhető Szisztolés és diasztolés érték is mérhető és ugyanakkor a szív pulzusértéke is megállapítható.
A ROMED HOLLAND BP-WR20-as csuklós vérnyomásmérő be importált mikroszámítógépes chip és szilikon nyomásérzékelő van beleépítve.
Az extra széles folyékony kristályos kijelzőről könnyűszerrel le lehet olvasni az eredményt, így még a középkorú és idősebb emberek számára is megfelelő
A levegő pumpálás, a mérés, majd a levegő fokozatos kieresztése, mind-mind automata folyamat, a felhasználó csak könnyedén meg kell nyomja a gombokat.
A ROMED HOLLAND BP-WR20-as csuklós vérnyomásmérő kicsi, finom és gyönyörű kiszerelésű valamint könnyen hordozható. Segítségével Ön bárhol és bármikor könnyen megvizsgálhatja saját egészségi állapotát.