Sun Moon Búzacsíra Lágyzselatin kapszula

Sun Moon Búzacsíra Lágyzselatin kapszula

Nincs raktáron

​A Búzacsíra olaj magas E-vitamin és esszenciális zsírsav tartalmánál fogva, általános sejtvédő, sejtregeneráló, valamint antioxidáns hatása révén hatástalanítja a szervezetünkben lévő szabad gyököket.

Kosárba
EAN kód:6936385400156
Márka:Sun Moon
Kiszerelés:100 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Sun Moon Búzacsíra Lágyzselatin kapszula Részletes leírás

A Búzacsíra olaj magas E-vitamin és esszenciális zsírsav tartalmánál fogva, általános sejtvédő, sejtregeneráló, valamint antioxidáns hatása révén hatástalanítja a szervezetünkben lévő szabad gyököket. Segít a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében, normális koleszterinszint beállításában.

Kiváló forrása a többszörösen telítettlen növényi zsírsavaknak, és olyan vegyületeknek, melyek fontos szerepet töltenek be többek között a daganatos megbetegedések megelőzésében.

Hatóanyagai: Benzokinonok (metoxi-hidrokinonok glükozidjai), apigenin, esszenciális aminosavak, enzimek, kalcium, magnézium, vas, kálium, A-, B-, C-, D-, E- vitaminok, flavonoidok, egyéb növényi antioxidánsok.

Hatása: Tisztítja a májat, vérszegénységen javíthat, mivel segíti a vér oxigén ellátását.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.