AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Vegalife Bio Chaga Por

Márka: Vegalife
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 100 g
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
3830055351447
Aktuális ár:
5 869 Ft
Egységár:
58,69 Ft / g
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A Chaga gomba (Inonotusobliguus) a fekete fa parazitája, leginkább Szibéria keleti részén található nyírfákon fordul elő, ugyanis a növekedéséhez extrém hideg hőmérséklet szükséges. A Vegalife ellenőrzött környezeti feltételekkel biztosítja a Chaga növekedését, amivel nem meríti ki a természet kincseit.

Érdekes tény:A Chaga gomba betulinic savat tartalmaz, mely ebben a formában csak a nyírfákban található meg, és melyet történelmileg széleskörűen alkalmaznak gyógyászati célokra. A Chaga több mint 215 féle fito-tápanyagottartalmaz melyeket a gazda fájától nyer ki.

Felhasználási javaslat:Keverjen a porból 1 vagy 2 teáskanállal (5-10 g) joghurtba, smoothie-ba, illetve az Ön által választott folyadékba, naponta egy vagy két alkalommal.

Étrendi kiegészítés: Az ajánlott napi mennyiséget ne haladja meg. Diétás kiegészítőként fogyasztva nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozást. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Tárolási javaslat: száraz, hűvös helyen közvetlen napfénytől védve.
Fogyasztható:a csomagoláson jelzett időpontig.

Nettó tömeg:100 g
Származási ország:Szlovénia
EU mezőgazdaságból

Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!