Dr.Chen Vita Maci gumitabletta gyermekeknek

Raktáron

Multivitamin gumitabletta gyermekeknek az egészséges csontozatért.

2 581 Ft
egységár: 43,02 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561420820
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Vita Maci gumitabletta gyermekeknek Részletes leírás

Vita Maci étrend-kiegészítő természetes narancs, alma és eper koncentrátumokkal

A szervezet kiegyensúlyozott működéséhez szükséges a vitaminok rendszeres fogyasztása, az immunrendszer jó működésének, a teljesítőképesség fenntartásának érdekében.

A Vita Maci Multivitamin – 12 féle vitaminnal – rendszeres fogyasztása hozzájárul a növekvő szervezet alapvető vitamin ellátásához. Három féle ízben, természetes gyümölcslé koncentrátumokkal a változatos és egészséges kiegészítésért gyermekek számára. A D3-vitamin szükséges a gyermekek egészséges csontfejlődéséhez.

Adagolás: 3 éven felüli gyermekeknek, 3-6 éves korig naponta 2 db, 7 éves kor felett naponta 3 db vitamint javasolt étkezést követően szétrágni. Felnőttek is fogyaszthatják

Összetevők: glükóz szirup, cukor, gyümölcslé koncentrátum 10% (alma, narancs, eper), glükóz, nátrium-citrát (stabilizátor), pektin, citromsav (savanyúságot szabályozó), aszkorbinsav, természetes színezék (narancs kivonat, cékla kivonat, klorofill), napraforgó olaj, niacin, d-alfa-tokoferol, galagonya gyümölcs, cékla, pantoténsav, riboflavin, tiamin-hirdoklorid, piridoxin-hidroklorid, folsav, menakinon, biotin, kolekalciferol, cianokobalamin.

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Naptól védve, száraz, sötét helyen, legfeljebb 25 °C-on, gyermekek elől elzárva tárolandó! 3 éves kor alatti gyermekeknek nem adható. 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 02. 17.

  jó izű ês jó a vitamin összetétele

Anonim Felhasználó2015. 11. 03.

  Nagyon rossz illata van és nagyon erős gyógyszeres íze.A gyerekek nem veszik be!

Anonim Felhasználó2015. 10. 20.

  Még proba alatt