UW Premium Aloe Vera krém

UW Premium Aloe Vera krém

Nincs raktáron

Az UW Premium Aloe Vera krém elősegíti a bőr egészséges állapotának visszaállítását. Magas koncentrációban, 60%-ban tartalmaz Aloe Vera sűrítményt, amely gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, nyomelemekben.

Kosárba
EAN kód:5998172504455
Márka:UW Premium
Kiszerelés:100 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

UW Premium Aloe Vera krém Részletes leírás

Az UW Premium Aloe Vera krém elősegíti a bőr egészséges állapotának visszaállítását. Magas koncentrációban, 60%-ban tartalmaz Aloe Vera sűrítményt, amely gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, nyomelemekben. Segíti a bőr regenerálódását, hidratálását, a sejtek megújítását, és a sebek gyógyulásának folyamatát. Hozzájárul a bőr rugalmasságának visszanyeréséhez, és segít meggátolni a gombák, kórokozók szaporodását.

Az UW Premium Aloe Vera krém:
hidratálja és regenerálja a bőrt
segíti a sebgyógyulási folyamatot
enyhíti a napégés okozta bőrpírt
fokozza a bőr rugalmasságát
segíti a bőr hámosodását

Felhasználási javaslat:
Naponta kétszer vigye fel a krémet a megtisztított bőrfelületre óvatos masszírozó mozdulattal (a szemet és szemkörnyéket hagyja ki).

Figyelmeztetés:
Kizárólag külső használatra. A készítmény csak sérülésmentes bőrfelületen alkalmazható, a szem, a száj, és az orr nyálkahártyájára nem kerülhet. A készítmény bármely összetevőjével szemben fennálló ismert túl érzékenység esetén ne használja azt. Ha a készítmény alkalmazása során bőrpírt, kiütést vagy más bőrelváltozást észlel, azonnal függessze fel a termék használatát és forduljon orvoshoz. Gyermekeknek 10 éves kor alatt nem ajánlott.

UW Premium Aloe Vera krém Terméktulajdonságok

Összetevők:

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.