Biomenü Bio Maqui Berry Kivonat Por

Biomenü Bio Maqui Berry Kivonat Por

Nincs raktáron

Frissítő, energizáló hatású gyógynövény, kúraszrűen alkalmazva segíthet a gyulladásos tünetek enyhítésében és a daganatok kialakulásának megelőzésében. A termék tulajdonságai: Legmagasabb antioxidáns tartalom Biztosíthatja az egészséges sejtek védelmét Csökkenheti az étvágyat és az éhségérzetet, javíthatja az anyagcserét Vitaminokban és zsírsavakban gazdag Növelheti a koncentrációs képességet Nyugodtabb alvást biztosít Információk: A Maqui bogyót kézzel takarítják be és - miután könyen megromolhat - gyorsfagyasztják, vákum alatt szárítják és porítják.

Kosárba
EAN kód:5999886305703
Márka:BioMenü
Kiszerelés:60 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biomenü Bio Maqui Berry Kivonat Por Részletes leírás

Frissítő, energizáló hatású gyógynövény, kúraszrűen alkalmazva segíthet a gyulladásos tünetek enyhítésében és a daganatok kialakulásának megelőzésében.

A termék tulajdonságai:
Legmagasabb antioxidáns tartalom
Biztosíthatja az egészséges sejtek védelmét
Csökkenheti az étvágyat és az éhségérzetet, javíthatja az anyagcserét
Vitaminokban és zsírsavakban gazdag
Növelheti a koncentrációs képességet
Nyugodtabb alvást biztosít

Információk:
A Maqui bogyót kézzel takarítják be és - miután könyen megromolhat - gyorsfagyasztják, vákum alatt szárítják és porítják. Természetes ásványianyag-, protein-, vitamin-, és rosttartalma is magas, de egyedülálló antioxidáns kapacitásával messze kiemelkedik az összes ismert szuperélelmiszer közül, szabadgyök megkötő képessége révén a rákmegelőzésben hatékony társ lehet. Az ORAC skála szerint 100 gramm gyümölcs 50000 µmol értéket teljesít, amellyel messze megelőz minden más természetes antocianin- és polifenol forrást. Az egyedül Patagóniában termő bíborlilás bogyók íze először szokatlan, enyhén kesernyés-édeskés, de hazájában nyersen is fogyasztják, sőt, bort is készítenek belőle. Kúraszerű szedésével hatékonyan védekezhetünk a gyulladásos panaszok ellen, hasznos segítség lehet súlykontroll esetén, felfrissít és emelheti az energiaszintet. Normalizálhatja az anyagcserét, javíthatja koncentrációt és elősegítheti a nyugodtabb alvást.

Javasolt felhasználás, adagolás:
Egy adag = 3-5 g

Fél-egy evőkanálnyi étkezés közben, vagy után fogyassza.

Tárolás:
Jól zártan, száraz, hűvös helyen, gyermekek számára hozzáférhetetlen módon

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.