AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Contigo Byron 1000-0547 mély kék termosz 470ml

Márka: Contigo
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 db
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
840276124327
Aktuális ár:
8 388 Ft
Egységár:
8 388,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A CONTIGO Byron duplafalú rozsdamentes acél utazó termosz vákuum szigetelése a legfejlettebb technológiával készült, mindemellett 100% BPA mentes. A palackba töltött itala órákig megtartja a kívánt hőmérsékletét, forró (6 órán át) vagy hideg (12 órán át) italát, akár az edzőteremben, az autóban, síeléskor, az irodában vagy az iskolában.

További előnye, hogy a duplafal vákuum-szigetelt, ami meggátolja a külső páralecsapódást, iIlletve biztonságos használatot tesz lehetővé a külön kialakított forrógőzkivezető-szelep. Kényelme érdekében a kulacs könnyű, egykezes használatot tesz lehetővé, sőt még a biciklije vagy az autója kulacstartójába is tökéletesen beférhet.
A SNAPSEAL technológiának köszönhetően pedig még kényelmesebben ihat belőle, hiszen nem kell a gombot folyamatosan nyomva tartani (mint pl. egy AUTOSEAL technológiás termosznál). Ezen felül garantáltan szivárgásmentes.

A termosz teteje mosogatógépben könnyen tisztítható, de magát a festet testet nem mosható mosogatógépben, mert megkophat, karcolódhat a felülete.

Az egyes thermo bögrékhez tartozó gyárilag garantált hő tartását a gyártó az alábbi procedúra alapján méri:

A thermo bögrét feltöltik 95 ºC fokos vízzel, ezt követően a tetőt lezárják.
Majd óránként mérik a víz hőfokát, egészen 60 ºC fokig. Eddig tart a gyártó által vállalt garantált hőtartási idő. Ez alapján rangsorolják be, hogy a thermo bögrék mennyi ideig képesek a bennük tárolt folyadék forró hőmérsékletét megtartani.
A Contigo thermo bögrék hosszú hőtartásának a nyitja a duplafalú vákuum-szigetelés, illetve a folyamatosan lezárt tető. Mivel a fogyasztás idejére csak rövid ideig egy kis nyílás van nyitva, ezért így sokáig nem hűl ki az ital.

FONTOS: Kérem vegye figylembe, hogy a hőtartás csak a szoba hömérsékleten min. 20-22C fokos környezetben tárolt bögrére garantálható!

Ennek az oka : mivel termo bögre belső felülete acél, amely kiválló hővezető képességű, ezért amennyiben pl előzetesen hideg kamrában tárolt termoszbögrébe öntve a folyadék azonnal lehül akár 50-60 fokra. E miatt nem képes a specifikációan megadott hőtartásra

Tanács: ha hideg helyen tátolja a termoszbögréjét mindíg melegítse elő, akár meleg csapvizet belenegdev, így pár percen belűl az acél belső eléri a 20-22C fokos szoba hömérsékletet, ez álatl nem hűti le a folyadékot , így garantálható a megadott hőtartás.