AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Prána Hajdinahéj 30X40 cm párna

Prána Hajdinahéj 30X40 cm párna

Márka: Prána
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 db
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
5999557263035
Aktuális ár:
2 558 Ft
Egységár:
2 558,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A 100% pamutból készült angin huzatú hajdinapárnát has-, hát- és oldalfekvéshez ajánljuk. A hajdinahéjjal töltött párna jól formázható, jól szellőzik, és nem melegszik túl. A hajdina párna kiválóan alátámasztja a testet, és ellazítja az izmokat bármilyen testhelyzetben. A húzózár segítségével beállítható a kényelemnek megfelelő töltésmagasság.

Fontos! Az alaptermék nem tartalmaz külső párnahuzatot, és hajdinahéj töltetet tartalmaz.

Hajdina párna, alvó (30x40cm) használata:

Szellőztetés:
A hajdinahéj párnát időnként a használat után nyitott ablaknál, vagy a szabadban árnyékos helyes ajánlott szellőztetni, hogy az alvás során keletkezett hő kipárologhasson.

Mosás, fertőtlenítés:
A hajdinahéj a huzatával együtt nem mosható! A héj mosóhálóban adagonként kéz meleg vízzel átöblíthető. Ezután a vizes héjat gondosan szét kell teríteni, és egy jól szellőző helyen kell szárítani. Ez a művelet nagy odafigyelést igényel, hiszen a hajdinahéj egy természetes anyag, így ha nem szárad ki teljesen, és így kerül vissza az anyagba, akkor bepenészedhet. A hajdinahéj párnák vegyszermentesen fertőtlenített héjjal vannak töltve, de ha mégis szeretne óvintézkedést tenni, akkor a párna 50°C-on 15-30 percig sütőben, vagy 8 órát mélyhűtőben tartva fertőtleníthető. Mielőtt a mélyhűtőbe teszi a párnát, helyezze bele egy zacskóba az átnedvesedés miatt.

Töltet változtatása:
A hajdina párnák húzózárral vannak ellátva, hogy a kényelemhez, és alvási szokásokhoz igazodva mindenki beállíthassa a párna keménységét. A húzózáron keresztül kitölthető a felesleg, majd a cipzár behúzása után újra használható. A kitöltött héj később felhasználható a párna frissítéséhez, utántöltéséhez.

Hajdina héj töltetről:
A hajdinahéj párnában a hajdina pelyvája van csak benne, a gabona nincsen, ezért sem a molylepke, sem egyéb bogár számára nincs benne tápanyag, maximum az illata ingerelheti őket.

Természetes növényi töltőanyagot tartalmaz

Méret:
30 x 40 cm huzattal
A valós méret a töltéstől függően kb. 15-20%-kal kisebb a huzat méreténél.
Vastagság: kb. 7 cm

Összetevők
hajdinahéj töltet, angin huzat (100% pamut)​