AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Biyovis 0-24 Aktív Izületek csomag

Biyovis 0-24 Aktív Izületek csomag

Márka: Biyovis
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 db
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
5999882552750
Aktuális ár:
13 091 Ft
Egységár:
13 091,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Az Aktív ízületek csomag olyan hatóanyagokat tartalmaz, melyek elősegíthetik a megkopott porcfelszínek intenzívebb regenerálódását, és hatékonyabban visszaállíthatják az ízületi folyadék kenőképességét, reuma, ízületi problémákat esetében segíthet. Sportolás előtt és után ajánlatos.

A reumát többnyire a mozgásszervek, az izmok, ízületek, csontok, erős és egyoldalú terhelése okozza. A reuma már 30 éves kor körül jelentkezhet, először enyhébb, de idősebb korban kínzó fájdalmakkal. A betegség megelőzése, tüneteinek enyhítése az életminőség szempontjából az egyik legfontosabb feladat.

A Zöldhájú kagyló kapszula hatóanyagai a glükoz-amino-glükánok (GAG). Ezek a vegyületek alapvető alkotórészei a porcoknak és az ízületi folyadékoknak egyaránt.

Összességében ezek a vegyületek szükségesek a porcok regenerálódásához és az ízületi folyadék megfelelő sűrűségének (viszkozitásának) fenntartásához.

Az MSM (metil-szulfonil-metán), a betain és a mangán fontos segédanyagai a porcszintézisnek, jelenlétük nélkül nem a kellő hatékonysággal megy végbe ez a fontos folyamat.

A Herba Gold Energia krém hatóanyagai az ún. Bürghi-törvény elvei alapján válogattuk össze, azaz a különböző gyógynövények félesége és speciális aránya következtében szinergiába lépnek, ezáltal lényegesen erősebb hatást érünk el, mintha a kompozícióban lévő egyes gyógynövényeket külön-külön alkalmaznánk.

Minden gyógynövény több területen fejti ki hatását, így egészségápolás terén és kozmetikai ápolószerként is kiváló tulajdonságokkal bírnak.

Mikor ajánljuk?
- ízületi problémák (gyulladás, kopás) esetén
- sportolás előtt „bemelegítő” krémként az izomláz és izomhúzó-
dás megelőzésére
- sportolás, nehéz fizikai munka után a kar és lábizmok regene-
rálására
- ízületek mindennapos kezelésére

Használata minimum 3 hónapon keresztül.
Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!