AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Spártai Vitamin Szuper C-vitamin 500 prémium tabletta

  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 90 db
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
5999563260219
Aktuális ár:
2 163 Ft
Egységár:
24,03 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A bizonyos gyümölcs- és zöldségfélékben megtalálható, rendkívül értékes bioflavonoidok lényeges szerepet játszanak a C-vitamin felszívódásában és annak a szervezetben történő feldolgozásában, valamint erősítik a hajszálereket is.
A Spártai Szuper C-vitamint úgy állítottuk össze, hogy gazdagon tartalmazzon jobb felszívódást és feldolgozást elősegítő citrus bioflavonoidokat.

Alapvető fontosságú lehet a szív- és érrendszer egészséges működése szempontjából
Erősítheti és rugalmasan tarthatja az ereket
Szerepet játszhat az egészséges fogíny megőrzésében és a vas felszívódásában
Védelmet nyújtjat a stressz ellen és a rákkeltő anyagokkal szemben
Fontos szerepe lehet az immunrendszer megfelelő működésében, egészségének megtartásában
Fontos lehet a szép bőr, a kötőszövet, illetve az erős csontok és fogak felépítéséhez és fenntartásához
Hozzájárul az energiatermeléshez, élénkítő hatású lehet
Hatásos lehet sokféle egészségügyi probléma kezelésében
Gyorsíthatja a sebgyógyulást és a kötőszövet regenerációját
A legfontosabb vízben oldódó antioxidáns, megköti a szabadgyököket


Annyira szüksége van a szervezetünknek a C-vitaminra, mint a vízre. Ha egy bizonyos szint alá süllyed a testünkben lévő mennyiség, akkor meghalunk. Azért kell naponta fogyasztani, mert a szervezet nem tárolja a C-vitamint, hanem azonnal felhasználja (hiszen szüksége van rá), ezért a rendszeres bevitel szükséges.
A vitaminok közül C-vitaminból igényli a szervezetünk a legnagyobb mennyiséget. Az ember számára minden nap szükséges a C-vitamin. Gyorsítja a sebgyógyulást és a kötőszövet regenerációját, részt vesz a csont-, és a porcképzésben, fontos szerepe van az immunrendszer megfelelő működésében, egészségének megtartásában, hatásos lehet sokféle egészségügyi probléma kezelésében.A C-vitamin nélkülözhetetlen az energiatermelésben, élénkítő hatású, kiváló immunrendszer erősítő, antioxidáns anyag. Alapvető fontosságú a szív- és érrendszer egészséges működése szempontjából. Erősíti és rugalmasan tartja az ereket. Szükséges az egészséges fogínyhez és a vas felszívódásához is. A C-vitamin védelmet nyújt a stressz ellen és a rákkeltő anyagokkal szemben. Fontos a szép bőr, a kötőszövet, illetve az erős csontok és fogak felépítéséhez és fenntartásához.

A Bioflavonoidok a citrusfélék gyümölcseinek héjában található anyagok, amelyek nagymértékben fokozzák a C-vitamin hatékonyságát: segítik a felszívódását és megvédik az oxidációtól. Ezenkívül erősítik a hajszálereket is.

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula
Tudnivalók
Hatóanyag Mennyiség NRV%

Aszkorbinsav / C vitamin 515,49 mg / 500 m 625%

Citrus bioflavonoidok 50 mg --

Acerola kivonat 25 mg --

Csipkebogyó kivonat (20:1) 25 mg --
Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!