AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Spártai Vitamin Omega-3 tabletta

  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 90 db
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
5999563260134
Aktuális ár:
2 656 Ft
Egységár:
29,51 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Az omega-3 zsírsavak a szervezet számára nélkülözhetetlen tápanyagokat tartalmaznak, amelyeket azonban az emberi szervezet nem képes előállítani. Folyamatos fogyasztása rendkívül fontos.

•Nélkülözhetetlen az egészségesen működő szív- és érrendszerhez
•Javíthatja a keringés és a szövetek oxigénellátását
•Hozzájárulhat a normál agymű¬ködés fenntartásához
•Hozzájárulhat a normál látás fenntartásához
•Erősítheti az immunrendszert
•Hozzájárulhat az ízületek és az idegrendszer kiegyensúlyozott, problémamentes működéséhez
•Fontos antioxidáns tápanyag


Az omega-3 esszenciális zsírsavak olyan nélkülözhetetlen tápanyagok, amelyeket a szervezet nem tud előállítani, zavartalan működéséhez azonban feltétlenül szükségesek. A leghatékonyabb omega-3 zsírsavak az eikozapentaénsav (EPA) és a dokozahexaénsav (DHA). Élettani hatásuk jelentős: nélkülözhetetlenek az egészségesen működő szív- és érrendszerhez. Javítják a vér áramlási tulajdonságait és ezáltal a keringés és a szövetek oxigénellátását. Erősítik az immunrendszert és közreműködnek a zsíranyagcserében, továbbá hozzájárulnak az izületek és az idegrendszer kiegyensúlyozott, problémamentes működéséhez is.

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula
Tudnivalók
Hatóanyag Mennyiség NRV%

Halolaj 1000 mg --

Ebből: Omega-3

-EPA 180 mg

- DHA 120 mg
Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!