AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
DR Herz Glükozamin-Kondroitin-szulfát+MSM

DR Herz Glükozamin-Kondroitin-szulfát+MSM

Márka: Dr.Herz
3-6 munkanap múlva Önnél
  • folyamatos készletfeltöltés
Ezt a terméket legutóbb 10 napja vették meg.
5999564541225
Aktuális ár:
3 350 Ft
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Telefonos ügyfélszolgálat nem elérhető.
Rendelését telefonon keresztül is leadhatja munkanapokon 8 és 16 óra között a
+36 (30) 397-73-51 telefonszámon!
A rendelés során kérjük hivatkozzon az alábbi termékazonosítóra: 35842.
Termékleírás
Rákpáncélból kivont glükozamin-szulfát-kálium-klorid,metil-szulfonil-metán(OPTIMSM), kondroitin-szulfát-nátrium,tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz,hidroxipropil-metilcellulóz),stabilizátor(polivinil-pirrolidon),fényező anyag(zsírsavak),színezék(titán-dioxid),csomósodást gátlók(szilícium-dioxid,zsírsavak magnéziumsói,talkum)nedvesítőszer(polidextróz),közepes szénláncú zsírsavak trigliceridjei.
Javasolt ízületi betegség, vagy fokozott ízületi terhelés következtében kialakuló, valamint ízületi rendellenességek esetén a különleges táplálkozási igény kielégítésére.
Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!