Natura Búzacsíra 250 g

Natura Búzacsíra 250 g

Raktáron

A Natura búzacsíra rostokban, fehérjékben, olajokban, vitaminokban és ásványi anyagokban igen gazdag. Fogyasztása ajánlott a szív- és érrendszert kímélő étrendben, tisztítókúrák során. Gondosan válogatott búzaszemekből lett előállítva.

351 Ft
egységár: 1,4 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997848513395
Kiszerelés:250 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natura Búzacsíra 250 g Részletes leírás

A búzacsíra gyógyító ereje magas vitamin és ásványi anyag tartalmának köszönhető. Csökkenti a szervezetben a szabadgyök-képződést, ezáltal a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát.

Életfontosságú anyagai az A-, B-, E-vitamin és a szelén, de jelentős a kalcium-, magnézium-, cink-, mangán és folsav tartalma is.

Felhasználása: joghurtba, müzlikbe keverve vagy levesek, pörköltek, kásák gazdagítására.

Összetevők: szárított búzacsíra

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Judit2019. 07. 10.

  egészséges, müzli keverékben még édesítő hatása miatt is jó, mert pótolja a cukrot vagy egyéb édesítőszereket

  nincs