AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
BioCo Pecsétviasz gomba kivonat

BioCo Pecsétviasz gomba kivonat

Márka: BioCo
KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 60 db
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
5998607102454
Aktuális ár:
3 280 Ft
Egységár:
54,67 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
PECSÉTVIASZGOMBA KIVONATOT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA
A Ganoderma lucidum, azaz a pecsétviaszgomba (japán nevén Reishi, kínai nevén Ling Zhi) az egyik legnagyobb becsben tartott gombafajta Ázsiában. A köznyelvben a "gombák királynője"-ként emlegetik, hiszen számos felhasználási területen, több száz éve alkalmazzák. Európában még kevéssé ismert, az immunrendszer egészséges működésére gyakorolt lehetséges kedvező hatását jelenleg is vizsgálják.

A készítmény gyártásához nem a pecsétviaszgomba porított őrleményét, hanem annak magas poliszacharid koncentrációjú (30%) kivonatát használjuk.
Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
Vélemények (2)
2020-02-26 23:37:37
Pozitívum: Már nagyon sok ismerősömnek ajánlottam ezt a terméket az immunrendszer erősítő hatása miatt.

2020-01-21 08:11:57
Pozitívum: Nagyon jó termék!