AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Cafe Frei Tokiói Csok. Málna Szemeskávé

Márka: Cafe Frei
KIFUTÓ TERMÉK!
3-6 munkanap múlva Önnél
  • kiszerelés: 125 g
Ezt a terméket jelenleg 2 vásárló nézi.
5999883744901
Aktuális ár:
1 400 Ft
Egységár:
11,20 Ft / g
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Cafe Frei Tokiói csokis málnakávé adatai
Pörkölés után csokoládéba és sűrű málnakrémbe forgatott japán kávékülönlegesség. A színtiszta japán csokoládé házassága a tokiói cukrászdák kedvenc málna-ízével. A csoki szakértők ma már nem franciákat , hanem sokkal inkább a japánokat tartják a kifinomult csokoládé kultúra nagyköveteinek. Így mi már csak ezért is a japán édesség-iránytűt követjük ezzel a kávékülönlegességgel.
Jellemzők
Édes tejeskávékhoz, Lelkiismeretes kereskedelem, Büszkék vagyunk rá, Magyarországon pörkölve, Magyar munkaerőt alkalmazva, Magyarországon csomagolva.
Termék információk
Pörkölés után csokoládéba és sűrű málnakrémbe forgatott japán kávékülönlegesség.
A színtiszta japán csokoládé házassága a tokiói cukrászdák kedvenc málna-ízével. A csoki-szakértők ma már nem a franciákat, hanem sokkal inkább a japánokat tartják a kifinomult csokoládékultúra nagyköveteinek. Szerintük Susumu Koyama a világ ma élő legjobb csokoládémestere. Így mi már csak ezért is a japán édesség-iránytűt követve tokiói csokoládéba és sűrű málnakrémbe forgatjuk ezt a japán kávékülönlegességet.
Cafe Frei Tokiói csokoládés-málna ízesítésű 100% arabica pörkölt szemes kávé
Összetevők
Pörkölt arabica szemes kávé 97%, Természetes és természetazonos csokoládés-málna aroma 3%
Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
Vélemények (1)
Összesen 1 értékelés.
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Pozitívum: A legfinimabb!!

2019-10-15 09:17:46
Pozitívum: A legfinimabb!!