AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Biomenü Bio Spirulina Tabletta

Márka: Biomenü
2-4 munkanap múlva Önnél.
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 125 g
Ezt a terméket legutóbb 13 napja vették meg.
5999886305253
Aktuális ár:
2 545 Ft
Egységár:
20,36 Ft / g
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Rohanó világunkban, amikor az emberiség többsége egészségtelenül táplálkozik, a spirulina alga képviseli a tökéletes élelmiszert, amely szinte minden olyan értékes tápanyagot tartalmaz, ami az egészséges élethez szükség van, de a modern élelmiszeripar megfoszt bennünket tőle.Spirulina egy édesvízi kék-zöld mikro alga. Fotoszintézis által sokszorozza meg magát, ahogy a fényből energiát készít. Ennek a terméke a klorofill, az az anyag, ami zölddé teszi a növényeket. Egy másik pigment a Spirulinában a Phycocyanin.

Az alga kifogástalan összetételű tápanyag, tartalmaz többféle vitamint, aminosavat, enzimet, ásványi anyagot, és karotinokat.

A spirulina gazdag fehérjékben, 100 g spirulinában 60-70 g fehérje van, ez háromszor több mint ugyanekkora mennyiségű disznóhúsban, kétszer több mint a marhahúsban és a halban és 50%-al több mint a szójababban. A spirulina sejteket könnyedén feldolgozza az emberi szervezet, a felszívódási arány eléri a 65-80% -t, míg például a szójababok sejtjei a szervezetben csak 40%-ban kerülnek be.

A spirulina 18 féle aminosavat is tartalmaz, amelyek szükségesek az emberi szervezet számára, közülük 8 fajta nem bomlik fel a szervezetben.

A spirulina rengeteg ásványi anyagot, nyomelemet tartalmaz, többek között például, vasat is, kalciumot, nátriumot, káliumot, rezet, mangánt, magnéziumot, cinket, foszfort, szeléniumot, sokfajta vitamint, nukleinsavat, V-linolénsavat, cholin-esterozát, kék-algint, poliozát, mannitolt, klorofilt, fenolt, enzimeket és más hatóanyagokat.

A spirulina nagy vastartalommal és B12-es vitamin-tartalommal rendelkezik. 10 g spirulina porban annyi vas van, mely megfelel 450 g sóskának, avagy 320 g májnak. A spirulina B12 vitamin tartalma alapján háromszor felülmúlja a májat.

A spirulina nemcsak gazdag tápanyagokban, de egyensúlyban is tartja azokat.

A kutatások bebizonyították: 1 g spirulina a tápérték tekintetében megfelel 1 kg zöldségnek. 
Vélemények (1)
Összesen 1 értékelés.
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
2019-09-13 21:32:16
Pozitívum: Rengeteg ásványianyag van benne, beépűl mindenhová!