INIKA Organikus szájfény és szérum  Cherry

INIKA Organikus szájfény és szérum  Cherry

Raktáron

Szájfényt, mely egyben egy csodálatos ajakszérum speciális organikus hatóanyagai kiválóan táplálnak, miközben vibráló árnyalata tökéletessé varázsolják sminkedet. Applikátora segítségével könnyen és gyorsan felvihető.

6 689 Ft
egységár: 1 337,82 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:9553527032883
Márka:INIKA
Kiszerelés:5 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

INIKA Organikus szájfény és szérum  Cherry Részletes leírás

Organikus homoktövissel, napraforgó-, jojoba- és csipkebogyó olajjal, mandarin kivonattal, valamint esszenciális narancsolajjal készült. Természetes E-vitamint tartalmaz.

Gyengéden veszi körül a sérültebb bőrfelületeket és ápol, simogat. Megvédi az ajkakat a kiszáradástól. Viselheted önmagában vagy feldobhatod kedvenc rúzsodat ellenállhatatlan csillogásával. Friss citrusosan gyümölcsös illata feldobja a napodat.

Mentes a káros adalékanyagoktól.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.