Krauterhof Koffein Sampon Korpásodás Ellen 250 Ml

Krauterhof Koffein Sampon Korpásodás Ellen 250 Ml

Raktáron

Frissítő kettős hatású sampon hajhullás és korpásódás ellen. Megakadályozza az örökletes hajhullást, a hajmosás során a koffein erősíti, serkenti az elgyengült hajszálakat. A friss illatú Kräuterhof® sampon koffeint, valamint B3-vitamint és pantenolt tartalmaz.

3 071 Ft
egységár: 3 070,86 Ft / db
Kosárba
EAN kód:4075700104194
Márka:Krauterhof
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Krauterhof Koffein Sampon Korpásodás Ellen 250 Ml Részletes leírás

Frissítő kettős hatású sampon hajhullás és korpásódás ellen. Megakadályozza az örökletes hajhullást, a hajmosás során a koffein erősíti, serkenti az elgyengült hajszálakat. A friss illatú Kräuterhof® sampon koffeint, valamint B3-vitamint és pantenolt tartalmaz. Használata során a haj puha tapintásúvá, rugalmassá válik.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.