Bubee - Narancs Üdítő 330 ml

Bubee - Narancs Üdítő 330 ml

Raktáron

Bubee - Narancs Üdítő, 330 mlOdavagy te is a narancs ízéért? Valami igazán finom frissítőre vágysz? A déli gyümölcsök a gyengéid? Itt a Bubbee igazán különleges, narancsos csodája, ami garantáltan levesz majd a lábadról.

265 Ft
egységár: 0,8 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999886580018
Márka:Bubee
Kiszerelés:330 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bubee - Narancs Üdítő 330 ml Részletes leírás

Bubee - Narancs Üdítő, 330 ml

Odavagy te is a narancs ízéért? Valami igazán finom frissítőre vágysz? A déli gyümölcsök a gyengéid?

Itt a Bubbee igazán különleges, narancsos csodája, ami garantáltan levesz majd a lábadról. A narancs íze és a szénsav egy nagyszerű kombót tár elénk, aminek nem tudsz ellenállni!

A narancs egészséges, de nézzük, milyen hatásokkal gazdagítja a szervezeted:• Alig van benne kalória, így diétázóknak tökéletes kiegészítő étel lehet.• Leve és rostjai jól telítenek, üdítenek, a szomjat is oltják.• A narancsban túláradnak a vitaminok, így téli időszakban például az egyik legfőbb C-vitamin forrásunk lehet.• Vegetáriánusoknak mindenképp be kell építeniük, az életük részévé kell tenniük a narancsot, hiszen a C-vitamin tartalma miatt elősegíti a növényi eredetű vas beépülését a szervezetbe.• A- és B-vitaminokban is jelentősen gazdag, amik segítik a látást és a bőr egészségesen tartását, valamint a zsír- és szénhidrátemésztésben is fontos a szerepük.• Megszűnteti a székrekedést, segíti a hasnyálmirigy működését és az emésztésben a felszívódást.• Antioxidánsai rák- valamint daganatmegelőző hatásúak.• Fitoösztrogénjei nőgyógyászati panaszokra kiválóak, vírus- és baktériumölő hatása is van.• Jót tesz a vesének vízhajtó hatása miatt, ezen kívül a vérnyomást is csökkenti.

Hagyd magadat elcsábulni egy italra! Hidd el, tutira nem bánod meg!

Termék összetétele:

ivóvíz, fruktóz-glükózszörp, szén-dioxid, étkezési sav(citromsav), édesítőszer (sztívia), színezék (béta-karotin, beta-apo-8-karotinal), aroma, tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzonát), aszkorbinsav, stabilizátor (glicerinészterek természetes gyantából)

Hűtve fogyasztandó.

Fénytől védve, hűvös helyen tároljuk!

Átlagos tápérték 100 g termékbenEnergia24,7 kcalZsír0 g- amelyből telített zsírsavak0 gSzénhidrát6 g- amelyből cukor6 gFehérje0 gSó0 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.