Csattos Szatmári Szilvalekvár

Csattos Szatmári Szilvalekvár

Nincs raktáron

A szatmári szilvalekvár készítése évszázados hagyományokra tekint vissza a Tiszaháton, Szatmár-Beregben. Cukor nélkül, hagyományos mozdulatokkal kevergetve órákon keresztül főzték, az itt termő nemtudom, vagy másnéven penyigei szilvából, míg elérte a kívánt állagát.

Kosárba
EAN kód:5999886476427
Márka:Csattos
Kiszerelés:600 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Csattos Szatmári Szilvalekvár Részletes leírás

A szatmári szilvalekvár készítése évszázados hagyományokra tekint vissza a Tiszaháton, Szatmár-Beregben. Cukor nélkül, hagyományos mozdulatokkal kevergetve órákon keresztül főzték, az itt termő nemtudom, vagy másnéven penyigei szilvából, míg elérte a kívánt állagát.A nemtudom szilva Szatmár-Beregben évszázadok óta ismert, szinte minden udvaron található néhány fa. Semmilyen hozzáértő gondozást nem igényel, sem permetezést, sem metszést.A Csattos szatmári szilvalekvár magas minőségű, kizárólag szilvából készül kíméletes technológiával. Megjelenése hűen tükrözi prémium minőségét.Tisztelgünk e nemes hagyomány előtt!Összetevők: szilva. 100 g termék 350 g gyümölcs felhasználásával készült.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2022. 11. 18.

  4 nap alatt megérkezett a rendelésem csomagautomatába. Gondosan csonagolva, a törékeny üveg is. Mindent rendben találtam.