Éléskamra Foszfátmentes Paleo Sütőpor 60 g

Éléskamra Foszfátmentes Paleo Sütőpor 60 g

Raktáron

A PaleoLét sütőpor tápiókakeményítőből és természetes borkősavból készült sütőpor. Alkalmas mindenféle liszt térfogatának növelésére. Jól helyettesíti a hagyományos sütőport a sütések során. Alkalmas mindenféle liszt térfogatának növelésére.

614 Ft
egységár: 10,23 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999887064456
Márka:Éléskamra
Kiszerelés:60 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Éléskamra Foszfátmentes Paleo Sütőpor 60 g Részletes leírás

Foszfátmentes, természetes borkősavat tartalmazó sütőpor, tápióka keményítővel készítve. Egy csomag átlag 15-20 sütésre elegendő mennyiség, ezért gazdaságos a felhasználása. Jól helyettesíti a hagyományos sütőport a sütések során.

Adagolás: Adjunk hozzá egy teáskanál sütőport 100g paleo liszthez (kb. 2-3g).

Összetevők: tápióka keményítő, természetes borkősav, szódabikarbóna (nátrium-hidrogén-karbonát).

Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 481 kj / Energia kcal 117 kcal, Zsír 0 g - amelyből telített zsírsavak 0 g,  Szénhidrát 29 g -amelyből cukor 0 g, Fehérje: 0,1 g, Só 0 g, Rost 0 g


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.