Biorganik Bio Füge 200 g

Biorganik Bio Füge 200 g

Raktáron

Finom és tápláló aszalt füge. Széles vitamin- és ásványi anyagtartalom.  Az aszalt füge önmagában is fogyasztható, mint desszert vagy csemege, de gyümölcssalátába (különösen egy téli gyümölcssalátába) is beleillik.

1 610 Ft
egységár: 8,05 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999559314087
Kiszerelés:200 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biorganik Bio Füge 200 g Részletes leírás

A füge a Közép-Kelet és a Mediterráneum területén terjedt el leginkább, de hazánkban is megtalálható már ez a több, mint 7000 éves gyümölcs. Jótékony hatását már akkor felismerték, vallási rituálékban is használták.

Az aszalt füge a többi aszalt gyümölcshöz hasonlóan főleg szénhidrátot (cukrot) tartalmaz, kevés fehérjét és elenyésző mennyiségű zsírt. A rosttartalma segít a székrekedéses panaszok enyhítésében. Más gyümölcshöz képest kalcium tartalma jelentős. A fügében található antioxidánsok fontosak minden sejtünk működéséhez.

Tápanyagai a bőrön keresztül is hatásosak, maszkokat, krémeket, bőrradírokat készíthetünk nyers vagy aszalt füge felhasználásával.

Összetevők: füge*
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

Tápanyagtartalom 100 g-ban:
Energiaérték: 1041 kJ / 249 kcal
Zsír: 0,93 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,14 g
Szénhidrát: 63,87 g
- amelyből cukor: 47,92 g
Fehérje: 3,3 g
Só: 0,025 g
 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.