Caleido Árpafű Por 125 G

Caleido Árpafű Por 125 G

Raktáron

Hatékony méregtelenítő, roboráló, lúgosító és vitamin-komplex.

1 170 Ft
egységár: 9,36 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999886305925
Márka:Caleido
Kiszerelés:125 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Caleido Árpafű Por 125 G Részletes leírás

A súlykontroll alappillére!

Hatékony méregtelenítő, roboráló, lúgosító és vitamin-komplex

Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai Gyorsan felszívódik Tökéletesen hasznosul Védhet a magas vérnyomás kialakulásától Normalizálhatja az anyagcserét Lassíthatja az öregedést Erősítheti az immunrendszert Szabályozhatja a gyomorsavtermelést Segítheti a mellékvesekéreg működését Található benne magnézium, kalcium, vas, mangán, foszfor és kálium Jó eredménnyel használható fogyókúrák során Részletes leírás

A gabonafélék tápláló anyagokban leggazdagabb része a fiatal, zöld hajtásokban van. A 30 cm-nél alacsonyabb friss, zsenge növényt az aratást követően kíméletesen szárítják és porrá őrlik. Az őrlemény bővelkedik az egészségu¨nk számára létfontosságú mikrotápanyagokban, amelyek fő összetevői a magas magnéziumtartalmú klorofill, a karotinok, bioflavonoidok és az aktív enzimek, illetve gazdag fehérjékben is. A 22 aminosavból 18-at tartalmaz, beleértve a 8 esszenciális aminosavat, amit a szervezetu¨nk nem képes saját maga számára előállítani. Az árpafű por kitűnő forrás a vegetáriánusok étrendjéből gyakran hiányzó fehérjék pótlására, amelyeket magas koncentrációban és a szervezetu¨nk számára ideális arányban tartalmazhat. Biztosíthatja a kiegyensúlyozott tápanyag-összetételt, illetve azokat a sejtfunkciókhoz szu¨kséges tápanyagokat, amelyek elősegíthetik a növekedést és a fejlődést. Gyulladáscsökkentő hatású, védelmet nyújthat a méreganyagokkal és a szabadgyökökkel szemben, fokozhatja az immunrendszer működését és rendben tarthatja az anyagcserét. Vitamintartalma jelentős, 30-szor több B1-vitamint és 11-szer több kalciumot tartalmaz mint a tehéntej, de B2-, B6-, B9-, B12- és C-vitaminforrásként is jelentős. Rendszeres fogyasztása kényelmessé és hatékonnyá teheti a diétát és biztosíthatja számunkra az egészségu¨nk fenntartásához szu¨kséges növényi eredetű tápanyagokat.

Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás

Egy adag = 3-6 g

Adjon egy púpozott teáskanál port vízhez vagy gyümölcsléhez, egyszer vagy kétszer naponta (kora délelőtt és/vagy kora délután). Az első héten csökkentett adagot vegyen be, hogy minimalizálja a méregtelenítési tüneteket.

Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Ha Ön terhes, szoptat, beteg vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna! Ha az orvosa nem nyitott az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.