Biopont BIO szőlőmagliszt 100 g

Biopont BIO szőlőmagliszt 100 g

Raktáron

A Cabernet Sauvignon szőlő apró magjainak- és héjának finom őrleménye. A szőlőmagolaj kinyerése után a megmaradt alkotórészeket értékes lisztté őrlik, hogy a benne található tápanyagok felszínre kerülhessenek és a szervezetbe kerülve kifejthessék jótékony hatásukat.

691 Ft
egységár: 6,91 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998858703554
Márka:Biopont
Kiszerelés:100 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biopont BIO szőlőmagliszt 100 g Részletes leírás

A szőlőmaglisztben értékes rostanyagok, fehérje, olaj, mikro anyagok és nyomelemek is találhatóak. Naponta 1-2 teáskanálnyi mennyiség fogyasztása jótékony hatású. Keverheted teába, kávéba, kefírbe, joghurtba vagy 5-7%-ban liszthez adagolva süthetsz belőle süteményeket vagy akár kenyeret is. Külsőleg is alkalmazható: kozmetikai pakoláshoz keverve bőrödet is táplálhatod vele!

Összetevők: Cabernet Sauvignon szőlő magjának és héjának őrleménye.

Tápérték információ 100g:
Energia1099/268 kj/kcal
Zsír (g) 4 g
- ebből telített zsírsavak 0,4 g
Szénhidrát 11,3 g
- ebből cukor 2 g
Rost 0 g
Fehérje 11,7 g
Só 0 g 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.