Éléskamra nagyi palacsintája lisztkeverék 175 g

Éléskamra nagyi palacsintája lisztkeverék 175 g

Raktáron

Gyermekkorunk kedvenc desszertje egészséges alapanyagokkal újragondolva, mellékíztől mentesen.  Könnyen forgatható, kevés zsiradékon süthető, jól tekerhető palacsinta. Melynek színe és állaga a hagyományos semleges ízvilág varázsát hozza vissza.

1 181 Ft
egységár: 6,75 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999887064036
Márka:Paleolit
Kiszerelés:175 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Éléskamra nagyi palacsintája lisztkeverék 175 g Részletes leírás

Kiemelten ajánljuk azok figyelmébe, akik nem kedvelik a gesztenye lisztből készült palacsintát annak íze, színe, állaga miatt. Akár édes, akár sós töltelékkel kiváló, nem csak desszertnek hanem főételek utáni második fogásnak, vagy tortillaként megtöltve.

Elkészítés: 3 db M-es tojáshoz keverj 2 dl szódavizet és 2 evőkanál zsiradékot (pl. olvadt kókuszzsír), add hozzá a palacsinta lisztet és keverd homogén állagúra. 10 perc pihentetés után a zsiradékkal kikent teflon vagy kerámia serpenyőben süsd oldalanként 2 perc alatt készre. Ajánlott méret 20 cm-es serpenyő. Így 12 db palacsintához elegendő a lisztmennyiség.

Összetevők: tápióka keményítő, mandulaliszt, bambuszrost, édesítőszer: eritrit

Magyar kézműves termék.

Beltartalmi érték 100 grammra vetítve
Energia kcal/kJ
331,6 kcal / 1366,7 kJ
Zsír 1,9 g - ebből telített zsírsavak 0,2 g
Szénhidrát 72,5 g - ebből cukrok 0,2 g
Fehérje 5,3 g
Só 0 g


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.