Sunvita gyümölcsgolyó kékáfonyás 80 g

Sunvita gyümölcsgolyó kékáfonyás 80 g

Raktáron

95% gyümölcstartalom, élelmi rost forrás. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mesterséges aromát, édesítőszert és színezéket. Kizárólag a gyümölcsökben természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. .

584 Ft
egységár: 7,3 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999538141475
Kiszerelés:80 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Sunvita gyümölcsgolyó kékáfonyás 80 g Részletes leírás

95% gyümölcstartalom, élelmi rost forrás. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mesterséges aromát, édesítőszert és színezéket. Kizárólag a gyümölcsökben természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.