1x1 vitaday kalcium+c-vitamin pezsgőtabletta 20 db

1x1 vitaday kalcium+c-vitamin pezsgőtabletta 20 db

Raktáron

Kalciumot és C-vitamint tartalmazó citrom ízű pezsgőtabletta. A kalcium a csontokban, fogakban, szövetekben, bőrben, hajban, körömben egyaránt megtalálható, a szervezet folyamatosan felhasználja, így pótolni kell.

801 Ft
egységár: 40,07 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999884984108
Márka:1X1
Kiszerelés:20 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

1x1 vitaday kalcium+c-vitamin pezsgőtabletta 20 db Részletes leírás

Kalciumot és C-vitamint tartalmazó citrom ízű pezsgőtabletta.

A kalcium a csontokban, fogakban, szövetekben, bőrben, hajban, körömben egyaránt megtalálható, a szervezet folyamatosan felhasználja, így pótolni kell.

A megfelelő csonttömeg optimális kialakulásához elengedhetetlenül fontos már fiatal kortól kezdődően a kalcium megfelelő mennyiségénekbevitele, továbbá terhesség során és a 45 év feletti hölgyek számára kiemelten ajánlott a lecsökkent kalcium-mennyiség pótolása.A csontritkulás megelőzésének egyik alapvető eszköze.A kalcium fontos kiegészítő kezelés lehet bármilyen allergia során fellépő kellemetlen tünetek enyhítésére.

A C-vitamin pedig hozzájárul a szabadgyökmegkötő-képesség fokozásához, az immunrendszer erősítéséhez és a normál közérzet támogatásához.

Vitamin- és ásványianyag-tartalom:

1 tablettában

NRV*

Kalcium

300 mg

37,5%

C-vitamin

40 mg

50,0%

*NRV= napi beviteli referenciaérték felnőttek esetében

Összetevők:savanyúságot szabályozó anyag, kalcium-karbonát, édesítőszerek (nátrium-ciklamát,aceszulfám-K, aszpartám), természetes aroma, aszkorbinsav, színezék

Fenil-alanin forrást tartalmaz!

Tápanyagtartalom 1 tablettában:Energiatartalom: 0,9kJ/0,21kcalFehérje:


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.