Dr.Chen Energia Komplex Kapszula

Dr.Chen Energia Komplex Kapszula

Nincs raktáron

Energia Komplex kapszula - 60db Az aktív mentális és fizikai teljesítményért.

Kosárba
EAN kód:5999561422114
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:60 kapszula
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Energia Komplex Kapszula Részletes leírás

Energia Komplex kapszula - 60db
Az aktív mentális és fizikai teljesítményért

A mentális és fizikai kapacitás támogatásához összeállított komplex étrend-kiegészítő kapszula guarana- és ginseng-kivonattal, ásványi anyagokkal és koffeinnel.
A ginseng és a guarana elősegíti az éberséget, segíti ellensúlyozni a fáradtságot. A ginseng támogatja a fizikai és mentális kapacitást fáradtság, stressz esetén.
A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, támogatja az idegrendszer normál működését, a normál pszichológiai funkció fenntartását.
A cink hozzájárul a normál szellemi működés és a normál látás fenntartásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
Összetevők: zselatin, guarana-kivonat, Panax ginseng gyökérkivonat, magnézium-citrát, magnézium-oxid, cink-szulfát, koffein, titán-dioxid (színezék).

Aktív anyagok napi 2 kapszulában: guarana-kivonat 180 mg (megfelel 1800 mg gyógynövénynek), ginseng gyökérkivonat 160 mg (megfelel 800 mg gyógynövénynek), koffein 80 mg, magnézium 71,6 mg (NRV 19%), cink 10 mg (NRV 100%). NRV=napi beviteli referenciaérték felnőttek számára
Adagolás: napi 2x1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.
Tárolás: száraz, hűvös helyen.

OGYÉI notifikációs szám: 24590/2020

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.