AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (20) 211 88 88
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Szójavit Forte

Szójavit Forte

Márka: Szójavit
2-8 munkanap múlva Önnél.
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 60 db
  • OÉTI engedélyezési szám: 19
Ezt a terméket legutóbb 5 napja vették meg.
5999881018028
Aktuális ár:
2 210 Ft
Egységár:
36,83 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Változókor könnyedén!

Az izoflavonoidok - fitoösztrogének növényi hormonok. Helyreállítják a szervezet egyensúlyát, mérséklik a hőhullámokat, álmatlanságot, éjszaki izzadást, ingerlékenységet, segítik a csontrendszer egészségének megőrzését. Hozzájárulnak a testi és lelki egyensúly fenntartásához. A szója izoflavonoid vegyületei jelentős antioxidáns és gyenge ösztrogén hatással rendelkeznek. Szerkezeti hasonlóságuk megtéveszti a szervezetet, így sajátjaként ismeri fel. Hatásuk kettős: a változókor csökkent hormontermelése során a szabadon maradó receptorokhoz kapcsolódva , "mint a zárban belülről hagyott kulcs" védi a szervezetet a nemkívánatos folyamatok megindulásától. Másrészt az ösztrogén túltermelése is zavart okoz. Az izoflavonoidok úgy segítenek ezen, hogy erősen kötődve a receptorokhoz, az ösztrogén vetélytársaivá válnak.

Összetevők kapszulánként: 30 mg izoflavonoid.
A Szójavit Forte izoflavonoidja garantáltan genetikailag tiszta, nem génmanipulált szójából készült.

Felhasználási javaslat: naponta 2x1 kapszula.
Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
Vélemények (7)
2019-10-07 17:22:42
Pozitívum: valóban nagyon hatásos ez a termék. Csökkenti, illetve tartósabb szedés esetén megszünteti a változókorral járó kellemetlen tüneteket.

2016-11-02 08:06:46
Pozitívum: Szinte minden tünetem elmúlt, az éjszakai alvászavar megmaradt, de a hőhullámok elmultak!

2016-05-06 19:47:32
Pozitívum: hatásos!

2015-06-02 23:48:10
Pozitívum: Nekem nagyon bejön a szójavit forte, menopauzás kísérő tüneteimet cirka 1 hét szedés után kezdte enyhíteni, ebben benne van az izzadás, hőhullámok, szédelgés, fáradtság, ingerültség, alvási nehézségek, szóval, úgy általában jobb tőle a közérzetem, nem érzem annyira elveszettnek magam, és érdekes módon olyan szép lassanként viszi el a menzeszt, kicsit mindig megnyújtja pár nappal a ciklust, ritkítja az "eseményeket", és még a hajnali hevesebb szívverést is kicsit lassítja. Én jobban kedvelem, mintha hormonkezelést kéne elszenvednem, szerintem mellékhatása sincs olyan súlyos, sőt, talán nagyon is kevés. én legalábbis nem vettem észre csak azt, hogy a nappali fejfájásaim ritkultak, hogy ez a szójavittől van-e nem tudom, de azt hiszem van hozzá köze...kár, hogy nem előbb kezdtem szedni, mert eddig eléggé megviselt a közelgő változó kor, gondoltam, ha a japánoknak segít, akkor talán nekem is. Csak elég nehéz beszerezni, itt nálunk a városban ritkán kapható, akkor is az on-line árnál lényegesen drágábban...úgyhogy én mindig rendelem, mert még fuvarral együtt is ad egy biztosan van belőle, és ad kettő még olcsóbb is... Ajánlom minden velem együtt szenvedőnek, ha csak nem allergiás a szójára...Egyébként a kognitív képességekre is jó hatással van, könnyebben marad meg a fejemben minden, kevésbé vagyok feledékeny...

Negatívum: Csak a hiányát tudom hátránynak felhozni...
2015-05-26 09:04:32
Pozitívum: Kicsit elbizonytalanodtam a termékkel kapcsolatban,mivel a most második doboz szedésével,újból előjöttek azok a tünetek /hőhullám/,ami miatt szedem.Kiváncsi vagyok a folytatásra.Ha nem válik be,váltanom kell a kellemetlen tünetek miatt.

2015-04-25 08:04:10
Pozitívum: tökéletesen megfelel elvárásaimnak,ellentétben a már korábban kipróbált egyéb termékekkel

2015-03-18 09:23:42
Pozitívum: helyreállt a ciklusom