AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
bezár [x]
A(z) Max Immun AQuanaX - Különleges gombakivonat jelenleg nem rendelhető.
Helyette ajánljuk figyelmébe az alábbi - hatóanyag-tartalomban és összetételben leginkább hasonlító - termékeinket:

Max Immun AQuanaX - Különleges gombakivonat

  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 60 db
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
5999882994147
Aktuális ár:
5 869 Ft
Egységár:
97,82 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Különleges gombakivonat. Természetes módon támogatja a szervezet egészséges vizelet háztartását. A termék polysaccharidokat tartalmaz. Fő hatóanyaga, a különleges Esernyőgomba kivonat.

Átlagos adagolás: 2x1 kapszula. Kezdje az adagolást napi 1 kapszulával, majd 4-5 nap után felemelheti 2x1 kapszuláig a dózist. Állapottól függően 3x1 kapszuláig növelhető. Személyre szabott adagolási javaslat miatt hívja információs vonalainkat, hiszen az adagolást befolyásolhatja a kor, illetve az egészségi állapot.
Összetevők
- Esernyőgomba kivonat
- Hernyógomba kivonat
- Grifola frondosa kivonat
- Kapszula anyaga: zselatin
Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!